ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αμπντούν: "Δεν πρέπει να ξεχνάμε τον Ζαρντίμ"

Αμπντούν: "Δεν πρέπει να ξεχνάμε τον Ζαρντίμ"
INTIME SPORTS

Ο Τζαμέλ Αμπντούν τόνισε πως δεν έχει τελειώσει ακόμα η σεζόν καθώς υπάρχει ο στόχος του Κυπέλλου ενώ ο Αριέλ Ιμπαγάσα εξέφρασε την επιθυμία του για παραμονή στο μεγάλο λιμάνι. Αναλυτικά οι δηλώσεις των "ερυθρολεύκων".

"Υπάρχει και η περυσινή σεζόν που είναι σημαντική. Δεν έχει τελειώσει η φετινή, καθώς έχουμε ακόμα παιχνίδια μπροστά μας. Αυτό που θέλουμε εμείς είναι να φέρουμε στον πρόεδρο και τον κόσμο μας ένα πολύ καλό φινάλε.

Το πρωτάθλημα το αφιερώνω στην οικογένειά μου, στον κόσμο, στους προπονητές και στους συμπαίκτες μου, ενώ φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε τον κύριο Ζαρντίμ", τόνισε μετά το τέλος της φιέστας ο Τζαμέλ Αμπντούν, ενώ από την πλευρά του ο Αριέλ Ιμπαγάσα υπογράμμισε:

"Θέλω να μείνω έναν χρόνο ακόμα, η απόφαση όμως είναι της διοίκησης και του προπονητή. Θέλουμε να γιορτάσουμε άλλο ένα τρόπαιο με το Κύπελλο Ελλάδος".

Αναλυτικά οι δηλώσεις των παικτών:

Αβραάμ Παπαδόπουλος: "Είμαι πολύ περήφανος που ανήκω στην οικογένεια του Ολυμπιακού, όπως και όλοι οι ποδοσφαιριστές που ανήκουν σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο. Πραγματικά οι στιγμές που ζούμε είναι πολύ όμορφες και ευχαριστούμε όλους όσους ήταν δίπλα μας και στηρίζουν την ομάδα.

Σίγουρα ήταν μία περίεργη χρονιά για την ομάδα, αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν ώστε η ομάδα να παίζει το ποδόσφαιρο που της αρμόζει και θέλει ο κόσμος.

Παρόλα αυτά νομίζω πως η δυναμική της ομάδας ήταν εμφανής και κατακτήσαμε δίκαια το πρωτάθλημα και είμαστε υποχρεωμένοι και θέλουμε να κατακτήσουμε και τον επόμενο τίτλο για να κλείσει αυτή η χρονιά όσο το δυνατόν πιο καλά γίνεται".

Μπάλαζ Μέγιερι: "Είναι μία πολύ όμορφη μέρα για την ομάδα. Κάνανε μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και τους ευχαριστούμε.

Οι ωραίες στιγμές είναι πάρα πολλές και φέτος κάναμε μόνο μία ήττα κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος και είναι πολύ δύσκολο να διαλέξω μία αγαπημένη στιγμή.

Αφιερώνουμε τον τίτλο στους οπαδούς της ομάδας, στον πρόεδρο και σε όσους ήταν φέτος μαζί μας».

Φρανσουά Μοντέστο: "Σίγουρα οι φίλαθλοι μας έκαναν και σήμερα να κερδίσουμε και σε αυτούς αφιερώνουμε αυτό τον τίτλο. Θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά μας με το ντάμπλ και να τους δώσουμε μεγαλύτερη χαρά.

Είναι σημαντικό το να κερδίσουμε έναν ακόμα τίτλο. Είμαστε η πιο μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα και αυτό θέλω και εγώ. Είμαστε συγκεντρωμένοι και θέλουμε να κατακτήσουμε έναν ακόμα τίτλο.

Το μυαλό μου είναι στα δύο παιχνίδια του Κυπέλλου. Είμαι πάντα συγκεντρωμένος στο σύλλογό μου".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ