ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ακλίλ: "Ανοησίες τα περί Τζιμπούρ - ΠΑΟΚ"

Ακλίλ: "Ανοησίες τα περί Τζιμπούρ - ΠΑΟΚ"
INTIME SPORTS

Ο μάνατζερ του Ραφίκ Τζιμπούρ, Καρίμ Ακλίλ, δήλωσε πως δεν υπάρχει καμία πρόταση από τον ΠΑΟΚ για τον Τζιμπούρ και πως αν είναι να φύγει ο Αλγερινός θα είναι για σύλλογο του εξωτερικού

Στο γνωστό πλέον site, λόγω της ύπαρξης πολλών Αλγερινών ποδοσφαιριστών στην Ελλάδα τελευταία, "Lebuteur", φιλοξενούνται δηλώσεις του μάνατζερ του Τζιμπούρ (αν και δεν είναι ξεκάθαρο κατά πόσο τον εκπροσωπεί ακόμα), Καρίμ Ακλίλ, ο οποίος διαψεύδει τις επαφές του ΠΑΟΚ με τον πελάτη του.

Ο Ακλίλ, μάλιστα, μιλά σκληρά για τις φήμες που έχουν αναπτυχθεί και ξεκαθαρίζει πως ο Τζιμπούρ είναι ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού:

"Ακούγονται πολλές ανοησίες για τον Τζιμπούρ στα ΜΜΕ, ειδικά αυτό για την αποχώρηση του για τον ΠΑΟΚ. Είναι εντελώς λάθος και πραγματικά δεν ξέρω από που βγαίνουν αυτές οι πληροφορίες. Ο ποδοσφαιριστής παραμένει στον Ολυμπιακό και μάλιστα θα επιστρέψει στις προπονήσεις μετά το τέλος των διακοπών του", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Αυτή τη στιγμή τίποτα δεν έχει αποφασιστεί για το μέλλον του παίκτη. Μόλις επιστρέψει στην Αθήνα θα μιλήσει με τους διοικούντες του Ολυμπιακού και θα μάθει τις προσθέσεις τους. Οι σχέσεις του με την ομάδα είναι άριστες".

Για το που θα πήγαινε αν έφευγε από την Ελλάδα, δήλωσε: "Μόνο αν μιλήσουμε με τον Ολυμπιακό μπορούμε να πούμε περισσότερα. Φυσικά και υπάρχει ενδιαφέρον από διάφορους συλλόγους, καθώς ήταν ο πρώτος σκόρερ πέρσι, όμως μέχρι στιγμής καμία πρόταση.

Αν ο παίκτης είναι να φύγει από τον Ολυμπιακό, αυτό θα συμβεί μόνο για ομάδα του εξωτερικού".

Ο Ακλίλ είναι εκπρόσωπος και του Τζαμέλ Αμπντούν για τον οποίο αποκάλυψε πως το πλέον πιθανό σενάριο είναι να συνεχίσει και αυτός στον Πειραιά.

"Για τον Τζαμέλ δεν υπάρχει τίποτα επίσημο. Αναδείχθηκε ως ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος την περασμένη σεζόν και είναι ξεκάθαρο πως σύλλογοι τον σκέφτονται. Ωστόσο δεν υπάρχει καμία συγκεκριμένη πρόταση που να έχει φτάσει στα χέρια μου μέχρι στιγμής.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ