ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY

Ακατάλληλο για ανηλίκους

Ακατάλληλο για ανηλίκους
INTIME SPORTS

Τα εισιτήρια για το ντέρμπι μπορεί να έκαναν... φτερά από την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησαν, αλλά για να μην υπάρξουν παρατράγουδα, η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ προειδοποιεί τους φιλάθλους να μην φέρουν και τα παιδιά τους μαζί αν δεν έχουν προμηθευτεί εισιτήριο.

Καρφίτσα δεν θα πέφτει στο "Γέωργιος Καραϊσκάκης" το Σάββατο, αφού η επιθυμία των φιλάθλων του Ολυμπιακού να βρεθούν στο ντέρμπι, είχε σαν αποτέλεσμα να εξαντληθούν τα εισιτήρια από την πρώτη μέρα.

Έτσι λοιπόν, δεν θα υπάρχει η παραμικρή άδεια θέση στο φαληρικό γήπεδο και για να μην προκύψει κάποιο πρόβλημα με τους χιλιάδες φιλάθλους που θα υπάρχουν, η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση της Πειραϊκής ομάδας υπενθυμίζει στον κόσμο των "ερυθρολεύκων" πως δεν θα επιτρέπεται η είσοδος σε ανηλίκους, αν δεν έχουν στην κατοχή τους ένα μαγικό χαρτάκι.

Αυτό σημαίνει, πως οι γονείς που έχουν εισιτήριο δεν θα πρέπει να πάρουν και τα παιδιά τους μαζί, καθώς θα υπάρξει πρόβλημα με τις θέσεις. Το συγκεκριμένο μέτρο ισχύει σε κάθε αγώνα εδώ και χρόνια, όμως η ΠΑΕ Ολυμπιακός, το αναφέρει προκειμένου να μην συμβεί κάτι απρόοπτο.

Η ανακοίνωση: "Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπενθυμίζει στους φιλάθλους, ότι σε όλους τους αγώνες της περιόδου 2010-2011, όπως ίσχυε και στις προηγούμενες σεζόν, στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» δεν θα επιτρέπεται η είσοδος ανηλίκων (ανεξαρτήτου ηλικίας), συνοδευόμενων από τους γονείς τους, χωρίς εισιτήριο".

TAGS ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ