ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στις 19:45 η σέντρα στο ντέρμπι έπειτα από αίτημα του Ολυμπιακού

Στις 19:45 η σέντρα στο ντέρμπι έπειτα από αίτημα του Ολυμπιακού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε αίτημα να ξεκινήσει ο αγώνας στις 20:00 και όχι στις 19:30 λόγω του ότι το πούλμαν έφτασε στο ΟΑΚΑ μόλις 50 λεπτά πριν την σέντρα. Τελικά ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:45.

Με μεγάλη καθυστέρηση έφτασε το πούλμαν του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ και για το λόγο αυτό η ομάδα του Πειραιά κατέθεσε αίτημα για να ξεκινήσει ο αγώνας με μισή ώρα καθυστέρηση (20:00), με την σέντρα του αγώνα να μεταφέρεται για τις 19:45.

Η αστυνομία που συνόδευε την αποστολή των "ερυθρολεύκων" πήγε από άλλο δρόμο το πούλμαν για προληπτικούς λόγους, καθώς υπήρχε φόβος για επίθεση έπειτα από πληροφόρηση ότι υπήρχαν κοντά κάποιες εκατοντάδες μηχανάκια.

Όπως ενημερώνει η αστυνομία και ο Ολυμπιακός, άλλαξε καθ' οδόν το πλάνο μεταφοράς της αποστολής στο ΟΑΚΑ, γι' αυτό και υπήρξε αυτή η καθυστέρηση άφιξης στο γήπεδο που θα διεξαχθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Να πούμε ακόμα πως το πούλμαν άργησε χαρακτηριστικά να αναχωρήσει για το γήπεδο και συγκεκριμένα με 20 λεπτά καθυστέρηση. Αντί για τις 17:30 έφυγε στις 17:50 και μετά είχαμε και την αλλαγή του δρομολογίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 150 μηχανάκια με οπαδούς της ΑΕΚ κινήθηκαν προς το Καραϊσκάκη με τελικό προορισμό το κλειστό "Μελίνα Μερκούρη" του Ρέντη, όπου έπαιζε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, αλλά οι δυνάμεις των ΜΑΤ σταμάτησαν την πορεία τους και εκείνοι επέστρεψαν προς το ΟΑΚΑ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ