ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διάψευση για Ρόσι από τον Ολυμπιακό

Διάψευση για Ρόσι από τον Ολυμπιακό
Ρόσι

Στον Ολυμπιακό εξακολουθούν να λένε ότι δεν πρόκειται να γίνει καμία μεταγραφή τον Ιανουάριο. Επιμένουν πάντως οι Ιταλοί για τον επιθετικό της Φιορεντίνα, Τζουζέπε Ρόσι.

Το τελευταίο διήμερο στην Ιταλία έχει γίνει ένας μικρός χαμός για τις ομάδες που φέρονται να έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Τζουζέπε Ρόσι που απ' ό,τι δείχνουν τα πράγματα φεύγει από την Φλωρεντία και τους “βιόλα”. Οι γείτονες μπλέκουν και τον Ολυμπιακό, με την ερυθρόλευκη ΠΑΕ πάντως να επαναλαμβάνει ότι δεν θα γίνει καμία μεταγραφή τον Ιανουάριο.

Αυτό το κατέστησε μάλιστα σαφές και ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαππάς, γράφοντας στη σελίδα του στο Facebook: "Για να τελειώνουμε με τα παραμυθάκια του Γενάρη: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΡΟΣΙ για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Ούτε ασχοληθήκαμε, ούτε θα ασχοληθούμε! Τόσο απλά!"

Για να τελειώνουμε με τα παραμυθάκια του Γενάρη: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΡΟΣΙ για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Ούτε ασχοληθήκαμε, ούτε θα ασχοληθούμε! Τόσο απλά!

Posted by Konstantinos Karapapas on  Wednesday, January 20, 2016

Την Τετάρτη (20/1) το calcionews24 είχε νέα αναφορά στον επιθετικό της Φιορεντίνα: “Ο Τζουσέπε Ρόσι είναι πιθανό να φύγει από τη Φλωρεντία κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις ομάδων που φέρονται να εξετάζουν την περίπτωσή του, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει εξέλιξη. Η Τζένοα, οι ισπανικές Λεβάντε και Βιγιαρεάλ, η Γουέστ Χαμ, είναι κάποιες από τις ομάδες, με τον Ολυμπιακό να είναι ο νέος σύλλογος που εξετάζει τον παίκτη τις τελευταίες ώρες”.

Το δημοσίευμα καταλήγει αναφέροντας το εξής: “Η ελληνική ομάδα ψάχνει για επιθετικό και θα στείλει ανθρώπους στη Φλωρεντία, ώστε να αξιολογήσει τον ποδοσφαιριστή. Ουσιαστικά, ο Ρόσι μπορεί να αποχωρήσει από τη Φιορεντίνα με τη μορφή δανεισμού, αν και προτίμηση των ανθρώπων της ομάδας είναι η πώληση του παίκτη. Στην πραγματικότητα, το ενδιαφέρον των Ελλήνων για τον Ρόσι δεν είναι καινούριο”.

Σύμφωνα πάντως με την ιστοσελίδα sportmediaset.it, ο Ρόσι έχει ήδη συμφωνήσει με τη Λεβάντε, για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του και αυτό που απομένει για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στην Ισπανία είναι να επέλθει συμφωνία και με τη διοίκηση των "βιόλα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Τσεκάρει Ρόσι ο Ολυμπιακός"

Χοντρό χέρι του Μάρκο Σίλβα στους παίκτες

Εκεί θα στηριχθεί ο Ολυμπιακός

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ