ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αφιέρωμα στον Αμπιντάλ από ξένο δίκτυο

Αφιέρωμα στον Αμπιντάλ από ξένο δίκτυο
INTIME SPORTS

Ο Ερίκ Αμπιντάλ σε συνέντευξη του στο τηλεοπτικό δίκτυο "beIN Sports" αποκάλυψε πως είχε διαφωνίες τόσο με τον Κλάουντιο Ρανιέρι, όσο και με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ στη Μονακό. Τι δήλωσαν Καρεμπέ και Ισά.

Το τηλεοπτικό δίκτο "beIN Sports" πραγματοποίησε συνεντεύξεις στην Αθήνα με αφορμή την παρουσία του Ερίκ Αμπιντάλ στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

"Είμαι περήφανος που είμαι στον Ολυμπιακό. Μπορεί να πλησιάζω στο τέλος της καριέρας μου αλλά θέλω να πετύχω έναν προσωπικό στόχο.

Πρώτον να δώσω την εμπειρία μου και δεύτερον να προσπαθήσω να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να κάνει ένα βήμα περισσότερο στο Τσάμπιονς Λιγκ", τόνισε ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα για να προσθέσει:

"Στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν είχα θέματα με τον Ρανιέρι. Μετά την αποχώρησή του ήρθε στη Μονακό ο Ζαρντίμ.

Ο Πορτογάλος είχε μια διαφορετική άποψη για την αμυντική γραμμή της ομάδας. Εγώ έπρεπε να πάρω τις αποφάσεις μου και γι’ αυτό προτίμησα να φύγω από την ομάδα. Ελπίζω να έχω κάνει τη σωστή επιλογή".

Ο Σύμβουλος Στρατηγικής της Διοίκησης του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ σχολίασε πως στόχος του Ολυμπιακού είναι να αξιοποιήσει τον Αμπιντάλ.

"Ο Αμπιντάλ είναι ένας πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Με την εμπειρία του θα βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα και ειδικά τους νεότερους, σε ηλικία, παίκτες. Στόχος μας στον Ολυμπιακό είναι να τον χρησιμοποιήσουμε σε πολλά επίπεδα, γιατί είναι μια μεγάλη ποδοσφαιριστή προσωπικότητα".

Ο αθλητικός διευθντής Πιερ Ισά δήλωσε από την πλευρά του: "Είναι πάρα πολύ όμορφο που ο Ερίκ Αμπιντάλ επέλεξε τον Ολυμπιακό. Είναι πάρα πολύ σημαντικό ότι προσαρμόστηκε γρήγορα στη νέα του ομάδα.

Κι αυτό είναι κάτι ιδιαίτερα σημαντικό, γιατί θα μας βοηθήσει από την αρχή της χρονιάς, έχοντας μπει στο κλίμα της ομάδας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ