ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Aφελάι: "Ήταν απίστευτο αυτό που έζησα"

Aφελάι: "Ήταν απίστευτο αυτό που έζησα"
INTIME SPORTS

Ο Αφελάι σκόραρε στο ευρωπαϊκό ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό και χαρακτήρισε απίστευτη την ατμόσφαιρα των "ερυθρόλευκων" οπαδών. Τσόρι: "Συνεχίζουμε την προσπάθεια"

Ο Ιμπραχίμ Αφελάι και ο Τσόρι εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για τη νίκη του Ολυμπιακού και αποθέωσαν τον κόσμο του Ολυμπιακού. Διαβάστε τις δηλώσεις του.

Αφελάι: " Παίξαμε ομαδικά, παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο και μπορούμε να χαρακτηρίσουμε δίκαιη τη νίκη μας. Είχα ακούσει πολλά για το κοινό του Ολυμπιακού αλλά αυτό που έζησα ήταν απίστευτο από την αρχή του παιχνιδιού μέχρι το τέλος. Αλλά και πριν και μετά το παιχνίδι.

Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο ματς. Πρέπει να το διασκεδάσουμε. Ο κόσμος μπορεί αν χαρεί αλλά εμείς έχουμε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος που πρέπει να προετοιμάσουμε. Αισθάνομαι άνετα. Ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα με φοβερό κοινό και απολαμβάνω την κάθε στιγμή. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε σε αυτούς τους ρυθμούς".

Τσόρι: " Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο του Ολυμπιακού για την αναγνώριση. Σήμερα παίζαμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Ήμασταν ενωμένοι και εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Τρέξαμε ασταμάτητα. Είμαστε χαρούμενοι γιατί είναι δύσκολο να βάζεις τρία γκολ στην Ατλέτικο. Δεν πρέπει να μείνουμε στο αποτέλεσμα αλλά να συνεχίσουμε να προσπάθουμε. Ειναι δύσκολο για τους αντιπάλους μας να αντιμετωπίσουν αυτόν τον κόσμο και ξέραμε από την αρχή ότι είχαμε ένα πλεονέκτημα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ