ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Χαμός στον Βόλο με την παραίτηση Τσιώλη

Χαμός στον Βόλο με την παραίτηση Τσιώλη
INTIME SPORTS

Σάλο έχει προκαλέσει στον Βόλο η παραίτηση του Σάκη Τσιώλη από τον πάγκο της ομάδας, με τη μεγαλύτερη μερίδα των οπαδών τα τάσσεται υπέρ του Καρδιτσιώτη τεχνικού. Φέιγ βολάν κατά του Αχιλλέα Μπέου στην πόλη του Βόλου!

Ήταν μία είδηση που δεν περίμενε να ακούσει κανείς φίλος του Ολυμπιακού Βόλου, αφού η ομάδα υπό τις οδηγίες του Σάκη Τσιώλη παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα τη φετινή σεζόν.

Και όμως ο Σάκης Τσιώλης αποτελεί παρελθόν από το βράδυ της Κυριακής, μετά τα όσα συνέβησαν στα αποδυτήρια της ομάδας.

Συγκεκριμένα πληροφορίες και δημοσιεύματα από το Βόλο μιλούν για την ενόχληση του κ. Τσιώλη από τη στάση που κράτησε ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης του Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος μπήκε στα αποδυτήρια της ομάδας και μίλησε με σκληρή γλώσσα στους παίκτες και στον προπονητή.

Κάπου εκεί ο Καρδιτσιώτης τεχνικός αποφάσισε πως η διαδρομή του στην ομάδα έλαβε τέλος, κάτι που επισημοποιήθηκε σήμερα (Δευτέρα) το πρωί.

Οι φίλοι του Βόλου είναι σοκαρισμένοι από το γεγονός και τόσο σε συζητήσεις τους σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, αλλά και σε συζητήσεις σε κοινωνικούς ιστότοπους τάσσονται υπέρ του κ. Τσιώλη.

Μάλιστα από το πρωί της Δευτέρα η πόλη του βόλου έχει γεμίσει από φέιγ βολάν, που καταφέρονται κατά του κ. Αχιλλέα Μπέου!

Στις φωτογραφίες πιο κάτω δείτε τα φέιγ βολάν, όπως αυτά δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα Volos Sports.

Χαμός στον Βόλο με την παραίτηση Τσιώλη
Φέιβ βολάν κατά του Αχιλλέα Μπέου
Χαμός στον Βόλο με την παραίτηση Τσιώλη
Φέιβ βολάν κατά του Αχιλλέα Μπέου
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ