ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Τόρης: "Ο αγώνας τώρα αρχίζει"

Τόρης: "Ο αγώνας τώρα αρχίζει"
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου κ. Γιώργος Τόρης, στη σύντομη τοποθέτηση του από το Λουξεμβούργο αποκάλυψε πως η ομάδα του θα φτάσει μέχρι τέλους με σκοπό να δικαιωθεί.

Η αναμενόμενη συνέντευξη Τύπου του ισχυρού άνδρα του Βόλου ήταν αρκετά σύντομη, όπως φάνηκε, και χωρίς να υπάρξουν ερωτήσεις από τους εκπροσώπους του Τύπου που ήταν στο Λουξεμβούργο.

Σε αυτή έκανε γνωστό πως η υπόθεση θα φτάσει μέχρι το τέλος και πως αν δεν δικαιωθεί ο Βόλος στην Ελλάδα, τότε θα στραφεί στα ευρωπαϊκά δικαστήρια (CAS). Όλα αυτά με αφορμή την απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Superleague, που υποβίβασε τον Βόλο στη δεύτερη κατηγορία.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του κ. Τόρη:

"Σήμερα όλη η Ελλάδα βιώνει πρωτόγνωρα πράγματα. Σήμερα δικαιώθηκαν όλοι όσοι πίστευαν ότι γίνεται μία προσπάθεια εξόντωσης μιας ομάδας και μίας πόλης. Κάποιοι συνεδρίαζαν μέχρι αργά τα ξημερώματα για να πάρουν αυτή την απόφαση.

Ο αγώνας για εμάς τώρα αρχίζει. Θα δικαιωθούμε. Τα ευρωπαϊκά δικαστήρια δρουν με πραγματικά στοιχεία και όχι με ενδείξεις".

Από την πλευρά του ο Γενικός Αρχηγός του Ολυμπιακού Βόλου κ. Τάκης Γιαννόπουλος, είπε:

"Εμείς ότι έχουμε να αποδείξουμε το κάνουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Τα παιδιά ενημερώθηκαν από εμένα και τον πρόεδρο το πρωί. Τα παιδιά ξέρουν τι ήρθαν να κάνουν. Να κερδίσουν και να δώσουν πόντους στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όταν γυρίσουμε θα τα συζητήσουμε όλα.

Θα αποδείξουμε πως ότι ακούγεται είναι απλά λόγια του αέρα."

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ