ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Κατσαβάκης: "Η νίκη μετράει για 4 βαθμούς"

Κατσαβάκης: "Η νίκη μετράει για 4 βαθμούς"
INTIME SPORTS

Για την εκτός έδρας νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός Βόλου επί της Καβάλας (σ.σ. 1-0), μίλησε ο Μάκης Κατσαβάκης.

Ο τεχνικός των "ερυθρόλευκων" σε ραδιοφωνική του συνέντευξη αναφέρθηκε επίσης στον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον "NovaΣΠΟΡ FM" για:

Τη νίκη την Καβάλα: " Λειτουργήσαμε πάρα πολύ καλά ανασταλτικά. Δεν αφήναμε κινδύνους γύρω από την περιοχή μας, με αποτέλεσμα να απειληθούμε μόνο από 2-3 επιπόλαια φάουλ που δώσαμε και 1-2 κόρνερ.

Από την άλλη ήμασταν καλοί στην επίθεση και καταφέραμε να προηγηθούμε με ένα πολύ ωραίο γκολ από τον Μαρτίν. Ύστερα από ασίστ του Ούμπιντες, ο οποίος είναι ένα παιδί που μοιράζει πάσες και τρέχει ακατάπαυστα, βοηθώντας πολύ την ομάδα. Το γκολ βέβαια μπήκε στο καλύτερο τάιμινγκ. Άλλωστε η κίνηση του Μαρτίν θυμίζει κάτι από Ραούλ ή Βαζέχα".

Τον αποκλεισμό από τον Ατρόμητο: " Μιλήσαμε με τα παιδιά μετά το ματς της Τετάρτης και τους είπα ότι δεν μπορεί ένα ματς να αμαυρώσει τη φετινή πορεία μας. Τους είχαμε πει με τον πρόεδρο μαζί για τη σημασία του ματς με την Καβάλα και το πόσο μετράει η νίκη, που τελικά ήρθε".

Τις αλλαγές που έχει κάνει στον Ολυμπιακό Βόλου: " Νομίζω ότι η ομάδα παίζει σπουδαίο ποδόσφαιρο. Θα ήταν ανόητο από την πλευρά μου να κάνω ριζικές αλλαγές σε μια ομάδα που ρολάρει. Σε ατομικό επίπεδο έγιναν κάποια πράγματα και κάποιες αλλαγές στις στατικές φάσεις. Αλλάξαμε και λίγο το ρυθμό των προπονήσεων επειδή υπήρξε μια μικρή κόπωση στους παίκτες".

Τα πλέι οφ: " Έχω την εντύπωση ότι αν κερδίσουμε την Ξάνθη θα έχουμε ένα μεγάλο προβάδισμα να μπούμε στα πλέι οφ. Σημαντικό ρόλο θα παίξει η νίκη επί της Καβάλας, αφού όπως είχα πει στους παίκτες μετράει για 4 βαθμούς, όχι για 3".

Την υπόλοιπη Σούπερ Λίγκα: " Φαινόταν από την έναρξη του πρωταθλήματος ότι φαβορί θα είναι ο Ολυμπιακός. Γενικά είναι σημαντικό ότι από την τετράδα και κάτω υπάρχουν πολλές ομάδες με μικρή διαφορά. Σημαντικό ρόλο έπαιξαν φέτος οι μικρομεσαίες ομάδες οι οποίες ήταν σχεδόν όλες στο ίδιο επίπεδο, άλλωστε τώρα ξέφυγε λίγο και η Λάρισα.

Πριν έρθω στον Ολυμπιακό είχα πει ότι ο Βόλος και ο Εργοτέλης παίζουν την καλύτερη μπάλα. Αν συνεχίσουμε μάλιστα έτσι πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι το φαβορί να χριστεί ότι έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο φέτος.

Ο Ατρόμητος από την πλευρά του έδειξε ότι καθαρά συγκυριακά είναι στη θέση αυτή. Παίζει καλό ποδόσφαιρο και έχει καλό προπονητή. Δύο-τρεις νίκες που έχασε στο τέλος του στέρησαν την ευκαιρία να διεκδικεί πεντάδα".

Το μέλλον του: " Δεν έχει γίνει κουβέντα ακόμα για το καλοκαίρι. Η σύμβασή μου είναι μέχρι τότε, αλλά προέχει η πορεία της ομάδας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ