ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Κατσαβάκης: "Αφιερωμένο στον πρόεδρο, που γιορτάζει"

Κατσαβάκης: "Αφιερωμένο στον πρόεδρο, που γιορτάζει"
INTIME SPORTS

Στον Αχιλλέα Μπέο που έχει την ονομαστική του εορτή, αφιέρωσε τη νίκη του Ολυμπιακού Βόλου κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο Μάκης Κατσαβάκης.

Ο προπονητής της ομάδας της Μαγνησίας, χαρακτήρισε την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του εκπληκτική, υπογράμμισε πως η ανατροπή που έφερε τη νίκη ήταν δίκαιο αποτέλεσμα, ενώ ξεκαθάρισε ποιος είναι ο στόχος του.

Όσο για το επόμενο ματς στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό, τόνισε πως είναι κομβικό, ενώ ξεκαθάρισε πως η ομάδα του μπορεί να αποφύγει την τελευταία θέση στα πλέι οφ.

Για τη νίκη του Ολυμπιακού Βόλου: "Κάναμε μία καταπληκτική εμφάνιση με διάρκεια, πρέσινγκ, εναλλαγές και κυκλοφορία και πολλές φάσεις για γκολ, κληθηκαμε να κάναμε μία ανατροπή που την πετύχαμε. Είχαμε καλή απόδοση. Αυτή τη νίκη την αφιερώνουμε στην ονομαστική γιορτή του προεδρου. Θα συγκεντρωθούμε για το παιχνίδι της Τετάρτης, υπάρχει μεγάλη κόπωση και δεν έχουμε τον Μόνχε. Αισιοδοξώ πως όσοι κληθούν να παίξουν, θα έχουν την ίδια απόδοση".

Για το αν ο Θεός χρωστούσε κάτι στην ομάδα του μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ: "Ο Θεός είναι πλουσιοπάροχος, μας δίνει πολλά. Εμείς δεν προσέχουμε. Ήμασταν καλοί και δικαίως έγινε η ανατροπή".

Για την αναμέτρηση της Τετάρτης: "Νομίζω ότι είναι κομβικό. Με ένα θετικό αποτέλεσμα και με μία καλή συνέχεια μπορούμε να αποφύγουμε την τελευταία θέση. Μπορούμε να το πετύχουμε και αυτός είναι ο στόχος μας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ