ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

"Δεν θα κάνω αλλαγές"

"Δεν θα κάνω αλλαγές"
NEWSPORTS

Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Μάκης Κατσαβάκης τόνισε ότι δεν θα προχωρήσει σε αλλαγές ενώ δήλωσε ότι αν λειτουργούσε με την ιδιότητα του φιλάθλου θα έκοβε εισιτήριο για να παρακολουθήσει την ομάδα της Μαγνησίας.

Με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra 103,3", μίλησε για τη συμφωνία του με την διοίκηση.

Ακόμη αναφέρθηκε και στη συμμετοχή του Ολυμπιακού Βόλου στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού Βόλου, ανέφερε: «Σαφέστατα είναι καινούργια εμπειρία. Δεν έχω βιώσει παρόμοια. Καλούμαι να διαχειριστώ την επιτυχία όσο γίνεται καλύτερα.

Πρέπει να είμαι προσεκτικός, να μην κάνω ακραίες παρεμβάσεις στην ομάδα που να επηρεαστεί η καλή εικόνα και η ισορροπία της ομάδας. Η προέκταση της προσπάθειας είναι η επικοινωνία με τα παιδιά που παίζουν αλλά και αυτά που δεν παίζουν. Θα πρέπει να αυξήσουμε το επίπεδο των διαπροσωπικών σχέσεων».

Για την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, σημείωσε: « Αν λειτουργούσα με την ιδιότητα του φιλάθλου θα έκοβα εισιτήριο για να παρακολουθήσω τον Ολυμπιακό Βόλου μέσα, έξω. Παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο μαζί με άλλες δυο-τρεις ομάδες».

Για τις αλλαγές που επίκειται να κάνει στην ομάδα, ανέφερε: « Δεν θα ήταν σωστή διαχείριση να κάνω αλλαγές. Νομίζω είμαι υποχρεωμένος να προτείνω το σκεπτικό μου χωρίς να γίνουν αλλαγές».

Για την παλιά παρεξήγηση που είχε με τον Αχιλλέα Μπέο, απάντησε: « Σε τρία λεπτά τα βρήκαμε με τον Αχιλλέα Μπέο. Ο κύριος Μπέος είναι άνθρωπος που πάνω στην ένταση θα πει και δύο, τρεις κουβέντες παραπάνω. Είχαμε μιλήσει μετά το περιστατικό και είχα πρόταση να πάω στον Πανιώνιο. Έχουμε επικοινωνία από τότε.

Είχαμε κάποιες διαφωνίες όσον αναφορά την ανανέωση του συμβολαίου μου με τον Πανιώνιο. Συμβαίνουν αυτά, είναι ανθρώπινες στιγμές. Έκτοτε έχουμε καλές σχέσεις. Και στον πρώτο γύρο βρεθήκαμε όταν έπαιξαν Ηρακλής -Ολυμπιακός Βόλου. Πολλές φορές παίρνουν έκταση τα θέματα πάνω στην ένταση».

Για το ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν στην Football League, υποστήριξε: «Είναι σε μια δύσκολη θέση η τριάδα Λάρισα, Πανσερραϊκός και Αστέρας Τρίπολης όσον αφορά τον υποβιβασμό. Κάνεις δεν μπορεί να προδικάσει πως έχουν υποβιβαστεί. Υπάρχουν δυσκολίες, τα ποσοστά μικραίνουν, αλλά όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες πρέπει όλες οι ομάδες να είναι σε επιφυλακή».

Για την εικόνα του πρωταθλήματος της Superleague, τόνισε: « Το πρώτο φαβορί είχα πει από το καλοκαίρι πως είναι ο Ολυμπιακός. Με εξέπληξε η πορεία του Παναθηναϊκού που περιμέναμε μετά το νταμπλ να συνεχίσει την καλή του πορεία. Έμεινε πίσω και με τις αλλαγές στη διοίκηση.

Η ΑΕΚ έμεινε πίσω με τα προβλήματα της, ο ΠΑΟΚ το ίδιο. Ο Άρης που περιμέναμε να είναι δυνατός το ίδιο. Όλοι δούλεψαν για να κάνει ο Ολυμπιακός έναν περίπατο. Αυτό που είναι πλέον διαφορετικό είναι η πέμπτη θέση που είναι ανοιχτή για πολλές ομάδες. Είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση».

Τέλος για την συμμετοχή της ομάδας στα ημιτελικά του κυπέλλου, είπε: «Είναι σε κομβικό σημείο η ομάδα. Της δίνεται η ευκαιρία να γράψει ιστορία και να κάνει περήφανους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για την χθεσινή παρότρυνση που είχα την ώρα της προπόνησης.

Θέλω επίσης να τους υποσχεθώ πως θα καταβάλω την ψυχή μου και όσο το δυνατόν να κάνω τα λιγότερα λάθη στις επιλογές μου και στη διαχείριση της ομάδας. Φιλοσοφία της ομάδας είναι να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι που έρχεται».

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ