ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Ανακοινώθηκαν Μελίσσης και Πόνσε

Ανακοινώθηκαν Μελίσσης και Πόνσε
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε και επίσημα την Δευτέρα (22/7) τις μεταγραφές των Μελίσση και Πόνσε. Διαβάστε τι είπαν οι δύο παίκτες

Ο Ολυμπιακός Βόλου τη φετινή σεζόν έχει ως στόχο την άνοδο στην Super League και στο πλαίσιο αυτό ανακοίνωσε την Δευτέρα (22/7) δύο ακόμη σημαντικές μεταγραφές.

Συγκεκριμένα κάτοικοι Βόλου για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο Χρήστος Μελίσσης και ο Αργεντινός μέσος Σέρχιο Ντανιέλ Πόνσε.

Η ανακοίνωση για τον Πόνσε αναφέρε: " Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του 29χρονου Αργεντίνου μέσου Σέρχιο Ντανιέλ Πόνσε, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας".

Ο Πόνσε στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ αναφέρε: " Η μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό Βόλου αποτελεί μία σπουδαία στιγμή για την καριέρα μου, διότι ήρθα σε μία ομάδα με υψηλούς στόχους και είμαι σίγουρος ότι θα τους επιτύχουμε και θα κερδίσουμε την άνοδο στη Super League".

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον Χρήστο Μελίσση αναφέρει: " Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του 30χρονου αμυντικού Χρήστου Μελίσση, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας δύο χρόνων".

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Χρήστος Μελίσσης δήλωσε: " Είναι μεγάλη μου χαρά που βρίσκομαι στην οικογένεια του Ολυμπιακό Βόλου.

Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τους διοικούντες την ομάδα όσο και τον προπονητή κ. Βαζάκα που πίστεψαν σε εμένα και να είναι σίγουροι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να τους ανταμείψω για την εμπιστοσύνη τους.

Ο στόχος μας τη φετινή περίοδο είναι ένας και μοναδικός, η άνοδος στη Σούπερ Λίγκα και είμαι πεπεισμένος ότι με τη βοήθεια των φιλάθλων μας θα τον πετύχουμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ