ΟΦΗ

Υπέγραψε ο Πετρόπουλος

Υπέγραψε ο Πετρόπουλος

Στο έμψυχο δυναμικό του ΟΦΗ ανήκει και επίσημα ο Αντώνης Πετρόπουλος, υπογράφοντας μονοετές συμβόλαιο με οψιόν ανανέωσης.

Ο 28χρονος στράικερ μετά την πετυχημένη παρουσία του στον Απόλλωνα Σμύρνης (27 συμ./12) επικύρωσε με τον πλέον επίσημο τρόπο την συμφωνία του με την κρητική ΠΑΕ.

Το συμβόλαιο του Αντώνη Πετρόπουλου έχει μονοετή διάρκεια και oψιόν ανανέωσης. Ο υψηλόσωμος στράικερ έχει αγωνιστεί σε Αιγάλεω, Κερατσίνι, Χαϊδάρι, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Απόλλωνα, ενώ είχε περάσει ξανά από τον ΟΦΗ την σεζόν 2008/09 με την μορφή δανεισμού.

Μετά τις υπογραφές ο Αντώνης Πετρόπουλος δήλωσε στο ofifc.gr τα εξής:

«Είναι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον ΟΦΗ από τον οποίο έχω τις καλύτερες αναμνήσεις. Έχει ένα υπέροχο κόσμο για τον οποίο θα πρέπει να κάνεις τα πάντα και φέτος έναν προπονητή με παγκόσμια ακτινοβολία και σίγουρα είναι τιμή μου που θα συνεργαστούμε.

Ευχαριστώ τον πρόεδρο κ. Πουλινάκη για την πρόταση που μου έκανε και την μέχρι τώρα συνεργασία μας που δείχνει ότι η ομάδα έχει μπει σε ένα διαφορετικό διοικητικό επίπεδο. Να έχουμε όλοι την υγεία μας και τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο».

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ