ΟΦΗ

''Υπέγραψε ο Ματέο Κρίσπο''

''Υπέγραψε ο Ματέο Κρίσπο''
ΟΦΗ

Αίσιο τέλος είχε για τον ΟΦΗ η υπόθεση της απόκτησης του Ματέο Κρίσπο. Ο νεαρός αριστερός ακραίος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με οψιόν ανανέωσης για ακόμη έναν.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο ΟΦΗ έφερε στο Ηράκλειο τον Ματέο Κρίσπο. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή γεννημένο το 1997, ο οποίος αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Νομικά κολλήματα προέκυψαν και ήταν ανέφικτο να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή.

''Υπέγραψε ο Ματέο Κρίσπο''
Κρίσπο

Αυτό το διάστημα, ωστόσο, δηλαδή από τον Σεπτέμβριο έως σήμερα, ο Κρίσπο είχε εγγραφεί σε σχολείο του Ηρακλείου. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα '' catanzaroinforma.it'', η ΟΥΕΦΑ απέστειλε τα απαραίτητα έγγραφα στους Κρητικούς, που τους έδωσαν το δικαίωμα να αποκτήσουν και τυπικά τον Ιταλό. Εντέλει ο Κρίσπο υπέγραψε για 1+1 χρόνο, με τον πατέρα του να δηλώνει: ''Τις ημέρες που πέρασα στην Κρήτη, μίλησα με τον Τζενάρο Γκατούζο. Μου επιβεβαίωσε ότι ενδιαφέρεται να προωθήσει στην πρώτη ομάδα τον Ματέο, αφού πρώτα προσαρμοστεί και παίξει με τους μικρούς''.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΛΟΡΙΑ

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον αγώνα του Σαββάτου (8/11) με την Ξάνθη συνεχίστηκε με ένα σοβαρό πρόβλημα. Ο τερματοφύλακας Γκιόργκι Λορία αποχώρησε από την προπόνηση της Πέμπτης (6/11) λόγω ενοχλήσεων στον αντίχειρα. Θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολος για το ματς τους Θρακιώτες.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ