ΟΦΗ

"Βλέπει" Βασιλείου", πήρε Όγκμποε ο ΟΦΗ

"Βλέπει" Βασιλείου", πήρε Όγκμποε ο ΟΦΗ
Όγκμποε

Η πρώτη μεταγραφή του ΟΦΗ ενόψει της νέας σεζόν είναι ο 22χρονος επιθετικός Μάριο Όγκμποε, που προέρχεται από τον Φωστήρα. Στα υπόψιν της ομάδας του Ηρακλείου ο 22χρονος χαφ, Θωμάς Βασιλείου.

Πρόθεση των ανθρώπων του ΟΦΗ είναι να εντάξουν στο δυναμικό τους παίκτες με εμπειρία από τη Super League. Θα κάνουν όμως και λίγες κινήσεις νεαρών παικτών που τους πιστεύουν. Ένας από αυτούς είναι ο Θωμάς Βασιλείου, ο οποίος προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν στην Τριγλία Ραφήνας.

Ο 22χρονος επιτελικός μέσος (γεννημένος στις 28 Ιουλίου 1994) έπαιξε σε 26 ματς και σημείωσε 8 γκολ. Ανήκει στον Ατρόμητο (θα παέι στην προετοιμασία και ακολούθως θα αξιολογηθεί) και δεν αποκλείεται ο ΟΦΗ να κάνει κίνηση να τον πάρει. Στο παρελθόν έχει περάσει και από Ιωνικό και Ηλυσιακό.

Ο ΟΦΗ, όμως, προχώρησε και στην πρώτη του προσθήκη. Ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάριο Όγκμποε (φωτ.). Ο 22χρονος (γεννήθηκε στις 10/10/1994) αγωνιζόταν την περασμένη σεζόν στον Φωστήρα και σε 29 παιχνίδια έβαλε 9 γκολ.

" Ο ΟΦΗ ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον 22χρονο επιθετικό Μάριο Ογκμποε, για τα επόμενα τρία χρόνια" αναφέρεται στην ανακοίνωση. Ο νεοαποκτηθείς φορ (έχει ύψος 1.88) έχει μητέρα Ελληνίδα και πατέρα απο την Νιγηρία. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Νέας Ιωνίας και αργότερα σε ηλικία 15 ετών αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα σε Δ' και Γ' Εθνική.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ