ΟΦΗ

Θλάση ο Βερόν, εκτός αποστολής και ο Μονιάκης

Θλάση ο Βερόν, εκτός αποστολής και ο Μονιάκης
Βερόν INTIME SPORTS

Προβλήματα της τελευταίας στιγμής για τον Σα Πίντο που έχασε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό τους Βερόν και Μονιάκη. Κανονικά στην αποστολή ο Γκαλέτι.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, ολοκληρώθηκε στο ΒΑΚ το πρωί του Σαββάτου. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Σα Πίντο επέλεξε 19 παίκτες στην αποστολή για το "Καραϊσκάκης".

Εκτός έμειναν, πέρα από τον τραυματία Περογαμβράκη, ο Μονιάκης που ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και ο Βερόν που από χθες ένιωθε ενοχλήσεις στην γάμπα και έκανε μαγνητική που έδειξε ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού.

Αναλυτικά η αποστολή:

Φερναντέζ, Δασκαλάκης, Στάθης, Μιλιάζες, Μπούρμπος, Τριποτσέρης, Ζόρο, Δαμιανάκης, Ζβασίγια, Μακρής, Λαμπρόπουλος, Κάλαϊτζιτς, Φραγκουλάκης, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Ζε, Μακουκούλα, Γκαλέτι και Όγιος.

Δείτε την Κυριακή στις 21:00 την SUPER BALL. Στιγμιότυπα, σχόλια και ρεπορτάζ από την 9η αγωνιστική της Super League. Παρουσιάζουν οι Παντελής Βλαχόπουλος και Θέμης Καίσαρης. Στο studio της εκπομπής ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ