ΟΦΗ

Τα "ντου" του Ντουντού

Τα "ντου" του Ντουντού
INTIME SPORTS

Εντυπωσιακό το ξεκίνημα του Ντουντού Σεαρένσε με την φανέλα του ΟΦΗ και θυμίζει ξανά τον εξαιρετικά ποιοτικό ποδοσφαιριστή που είχε συστηθεί στο ελληνικό κοινό το 2008. Δείτε βίντεο με τα εκπληκτικά γκολ του Βραζιλιάνου

Η ομάδα της Κρήτης έβαλε στο ρόστερ της τον Βραζιλιάνο άσο προκειμένου να προσθέσει ποιότητα στα χαφ, ευελπιστώντας πως θα βρει στο πρόσωπο του σημαντικές λύσεις στην μεσαία γραμμή στο δεύτερο μισό της περιόδου.

Με το "καλημέρα" ο Ντουντού δικαιώνει τις προσδοκίες των ανθρώπων του ΟΦΗ, καθώς μετράει ήδη τρία τέρματα στις ισάριθμες πρώτες εμφανίσεις με την ομάδα του Ηρακλείου!

Σίγουρα δεν προξενεί εντύπωση η αποτελεσματικότητα του Λατινοαμερικάνου χαφ, καθώς είχε συστηθεί στο ελληνικό κοινό από το 2008, όταν τον απέκτησε ο Ολυμπιακός έναντι 6 εκ. ευρώ από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Εργοτέλης-ΟΦΗ 0-1

Η πρώτη σεζόν του Ντουντού με τα "ερυθρόλευκα" ήταν άκρως εντυπωσιακή, με τον Βραζιλιάνο άσο να πιστοποιεί την μεγάλη κλάση του στον αγωνιστικό χώρο, όντας καταλύτης στην ενδεκάδα των Πειραιωτών. Η συνέχεια στον πειραϊκό σύλλογο δεν ήταν ανάλογη καθώς οι συχνοί τραυματισμοί του και η κακή του απόδοση, ράγισαν τις σχέσεις του με τον Ολυμπιακό και τους οπαδούς του.

Ακολούθησαν οι Ατλέτικο Μινέιρο και Γκοϊάς, πριν ο Ντουντού Σεαρένσε επιστρέψει στην Ελλάδα, αυτή την φορά για λογαριασμό του ΟΦΗ, και με τις πρώτες κιόλας εμφανίσεις να θυμίσει τον εξαιρετικά ποιοτικό ποδοσφαιριστή που κρύβει μέσα του.

Γκολ με εντυπωσιακά σουτ, σωστές μεταβιβάσεις, δημιουργία και δύναμη είναι όσα προσφέρει πλέον ο Βραζιλιάνος μέσος στον ΟΦΗ, δείχνοντας πως η τέχνη του ποδοσφαίρου δεν ξεχνιέται. Γεγονός που μαρτυρούν και τα βίντεο που ακολουθούν με πρωταγωνιστή τον 31χρονο μέσο...

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ