ΟΦΗ

Συνέντευξη Τύπου την Τρίτη

Συνέντευξη Τύπου την Τρίτη
INTIME SPORTS

Η διοίκηση του ΟΦΗ θα παραθέσει την Τρίτη (20/12) συνέντευξη Τύπου όπου θα κάνει τον απολογισμό στο οικονομικό κομμάτι. Ενοχλήσεις ο Παπουλής, κανονικά προπονήθηκε ο Ταυλαρίδης

Τα χαρτιά της θα ανοίξει η διοίκηση του ΟΦΗ την προσεχή Τρίτη (20/12), καθώς θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου θα, κάνοντας τον απολογισμό, τόσο στο οικονομικό κομμάτι, όσο και στο αγωνιστικό.

Τα όσα θα πει ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Νίκος Μαχλάς κυρίως για το οικονομικό παρουσιάζουν αρκετό ενδιαφέρον ενόψει και της Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ στις 30 Δεκεμβρίου, ενώ θα αναφερθεί για το αν υπάρχει και ενδιαφέρον από νέους επιχειρηματίες να συμμετάσχουν στον σύλλογο.

Επίσης, δεν αποκλείεται, ανάλογα φυσικά τις εξελίξεις στο οικονομικό θέμα να υπάρξουν και παραιτήσεις μελών του Δ.Σ. ενώ ερωτηματικό αποτελεί η στάση του Νίκου Μαχλά και τι πρόκειται να πράξει ο ίδιος.

Από εκεί και πέρα στα αγωνιστικά, πρόβλημα προέκυψε με τον Παπουλή. Στην προπόνηση της Παρασκευής (16/12), ο 25χρονος μεσοεπιθετικός παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στον δικέφαλο με αποτέλεσμα να μην συμμετάσχει στο κανονικό πρόγραμμα.

Έτσι, η συμμετοχή του στον αγώνα με την Κέρκυρα είναι αμφίβολη, με τον Νίκο Αναστόπουλο να είναι διατεθειμένος να τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή.

Αντίθετα, ο Στάθης Ταυλαρίδης, ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και θα βρίσκεται στην διάθεση του έμπειρου τεχνικού για την αναμέτρηση με τους "Φαίακες".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ