ΟΦΗ

Σχηματίζει επταμελής διοίκηση

Σχηματίζει επταμελής διοίκηση
INTIME SPORTS

Έστω και την τελευταία στιγμή ο ΟΦΗ αναμένεται να σχηματίσει επταμελής διοίκηση. Πολλές δοκιμές από τον Νίκο Αναστόπουλο στο φιλικό με τον Εργοτέλη την Τετάρτη (9/5) που θα γίνει στο "Γεντί Κουλέ"

Έστω και την τελευταία στιγμή στον ΟΦΗ βρέθηκε λύση στα διοικητικά και τις προσεχής ημέρες αναμένεται να σχηματίσει ένα επταμελές ισχυρό διοικητικό συμβούλιο το οποίο θα μπορέσει να βοηθήσει και οικονομικά την ομάδα.

Οι κ.κ Κορωνάκης και Τουγλής έχουν βρει τα πρόσωπα για τη νέα διοίκηση και το μόνο που απομένει είναι κάποιες τελευταίες επαφές για να ολοκληρωθεί η σύνθεση της νέας διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Σε σχέση με το προηγούμενο διοικητικό σχήμα στη νέα διοίκηση φαίνεται ότι θα συμμετέχουν μόνο οι κ.κ Τουγλής και Κορωνάκης ενώ εκτός θα βρίσκονται οι κ.κ Μιχαλόπουλος, Κουμαντάκης, Αποστολάκης, Χναράκης, Κουτάντος, Μανουσάκης και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Βασίλης Ξημέρης που θα εκπροσωπηθεί στο νέο διοικητικό συμβούλιο από τον Γενικό Γραμματέα του Ερασιτέχνη τον κ. Σπυριδάκη.

Το νέο διοικητικό σχήμα της ΠΑΕ ΟΦΗ αναμένεται να κατατεθεί κατά πάσα πιθανότητα στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου μέχρι την Τετάρτη το μεσημέρι και για την θέση του προέδρου της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ ΟΦΗ ακούγεται έντονα το όνομα του Σήφη Κορωνάκη.

Στο "Γεντί Κουλέ" το φιλικό με τον Εργοτέλη

Από εκεί και πέρα, στο "Γεντί Κουλέ" και όχι τελικά στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (9/5) στις 18.30 το φιλικό του ΟΦΗ με τον Εργοτέλη.

Στο φιλικό ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Αναστόπουλος αναμένεται να δώσει κάποιες ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές από την ομάδα Κ20 του ΟΦΗ για τους οποίους έχουν κάνει θετική εισήγηση εδώ και καιρό οι προπονητές των τμημάτων υποδομής.

Τα επτά παιδιά που έχουν προταθεί για να δοκιμαστούν στην πρώτη ομάδα είναι οι Γιώργος Γιαγκιόζης, Σταύρος Μπρόκος, Παύλος Κολλιακουδάκης, Νικήτας Ντελία, Δημήτρης Σκουτέλης, Μανώλης Μπολάκης και Νίκος Παπαδιός.

Επίσης, θα πάρει χρόνο συμμετοχής και ο 19χρονος μέσος Στέργιος Χατζηκοσμάς που προέρχεται από την ομάδα του Διαγόρα και έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στα δύο φιλικά παιχνίδια με τον Ρούβα και τον ΠΟΑ

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ