ΟΦΗ

"Σημαντικό για ψυχολογικούς λόγους"

"Σημαντικό για ψυχολογικούς λόγους"
INTIME SPORTS

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης παρέλαβε από τα χέρια του Θανάση Παπάζογλου το βραβείο του καλύτερου γκολ της 15ης αγωνιστικής τονίζοντας πως θα τον βοηθήσει στην ψυχολογία

Από τα χέρια του συμπαίκτη του Θανάση Παπάζογλου, ο Βασίλης Κουτσιανικούλης παρέλαβε την Πέμπτη (3/1) το βραβείο του καλύτερου γκολ της 15ης αγωνιστικής της Super League.

Ο μέσος του ΟΦΗ στις δηλώσεις του μετά την βράβευση στάθηκε στην ψυχολογία που δίνει σε έναν παίκτη ένα βραβείο.

" Σίγουρα είναι σημαντικό για την ομάδα να παίρνει αυτά τα βραβεία γιατί την φέρνουν συνέχεια στο προσκήνιο. Δυστυχώς ο Θανάσης δεν κατάφερε να πάρει το βραβείο του MVP έστω και την τελευταία στιγμή και πιστεύω στη συνέχεια να το καταφέρει. Όταν παίρνει ένας ποδοσφαιριστής κάποιο βραβείο είναι πολύ σημαντικό και για ψυχολογικούς λόγους και για τον εαυτό του. Πιστεύω κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να κερδίζει βραβεία στο ποδόσφαιρο", είπε αρχικά ο Κουτσιανικούλης και πρόσθεσε:

" Πιστεύω ότι κάναμε μια καλή πορεία στον πρώτο γύρο αν και μπορούσαμε να είχαμε και παραπάνω βαθμούς. Η ομάδα αν και είναι αρκετά νέα έδειξε ότι έχει μεγάλες δυνατότητες. Ελπίζω η συνέχεια του δευτέρου γύρου να φέρει τα αποτελέσματα που δεν πήραμε στον πρώτο γύρο έτσι ώστε να χαρούν και οι ποδοσφαιριστές και ο κόσμος. Πιστεύω με τη νέα χρονιά και τον καινούργιο προπονητή να πάνε όλα καλά".

Ο Θανάσης Παπάζογλου, από την πλευρά του ο οποίος και έδωσε το βραβείο, είπε: " Συγχαρητήρια στον συμπαίκτη μου που πέτυχε αυτό το ωραίο γκολ και εύχομαι να συνεχίζει να πετυχαίνει και άλλα τέτοια τέρματα για να βοηθήσει την ομάδα. Ήταν ένα πολύ ωραίο γκολ και πήρε δίκαια το βραβείο και ελπίζω να έρθουν και άλλα βραβεία στη συνέχεια για την ομάδα μας".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ