ΟΦΗ

Σε πολύ καλό δρόμο ο ΟΦΗ

Σε πολύ καλό δρόμο ο ΟΦΗ
INTIME SPORTS

Ο ΟΦΗ αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Σέρκλ Μπριζ στο Βέλγιο, δείχνοντας πως είναι σε πολύ καλό δρόμο. Το γκολ των Κρητικών ο Τριποτσέρης. Αποβλήθηκε στο 88' ο Μονιάκης.

Πολύ καλή εικόνα έδειξε ο ΟΦΗ στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας με την Σέρκλ Μπριζ στο Βέλγιο με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1.

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη αρχίζει να "δένει" και να βγάζει στον αγωνιστικό χώρο αυτά που θέλει να βλέπει ο κόσμος της.

Το πρώτο γκολ της χρονιάς για τον ΟΦΗ πέτυχε ο Θοδωρής Τριποτσέρης στο 31' με κοντινό πλασέ μετά την κεφαλιά–πάσα του Παπάζογλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο Σέρκλ Μπριζ μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 51' με σουτ του Βαν Ενό και αφού προηγούμενα η μπάλα χτύπησε σε σώματα και άλλαξε πορεία, ενώ στο 60' ο ΟΦΗ είχε μεγάλη χαμένη ευκαιρία με τον Παπάζογλου το πλασέ του οποίου έδιωξαν πάνω στην γραμμή οι αμυντικοί.

Να σημειωθεί ότι αποβλήθηκε ο Μονιάκης με κόκκινη κάρτα στο 88' και επειδή το φιλικό ήταν επίσημο, στον ΟΦΗ φοβούνται ότι θα χάσει την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο.

ΟΦΗ: Φερνάντες (46' Δασκαλάκης), Κουρδάκης, Τριποτσέρης, Μπούρμπος (46' Στάθης), Μιλιάζες (53' Μονιάκης), Μακρής, Βερόν, Φραγκουλάκης, Όγιος, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου.

Η αποστολή του ΟΦΗ μετά το τέλος του αγώνα θα επέστρεφε στο Γκέρντερεν (3 ώρες με το πούλμαν) και το πρωί της Δευτέρας (22/7) στις 10 έχει προγραμματιστεί προπόνηση, ενώ το απόγευμα οι παίκτες θα έχουν το πρώτο τους ρεπό.

Η αποστολή της ομάδας θα επισκεφτεί το Άρνεμ που απέχει περίπου 40 λεπτά από το αθλητικό κέντρο που προετοιμάζεται ο σύλλογος.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ