ΟΦΗ

Σα Πίντο: "Δεν παίξαμε όπως θα θέλαμε"

Σα Πίντο: "Δεν παίξαμε όπως θα θέλαμε"
INTIME SPORTS

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο δήλωσε ευχαριστημένος από την πρώτη νίκη του ΟΦΗ στο φετινό πρωτάθλημα ωστόσο επεσήμανε πως αυτή ήταν μόνο η αρχή και πως ακολουθεί πολλή δουλειά για την ομάδα του.

"H ομάδα παρουσιαστηκε καλή ειδικά στο δευτερο ημιχρονο. Στο πρωτο ημίχρονο δεν είχαμε καλή ανάπτυξη και ηρεμία για να φτάσουμε σε ένα γκολ. Δεν παίξαμε όπως κάνουμε στην προπόνηση και όπως θα θέλαμε.

Έχουμε πολύ δύσκολη δουλειά μπροστά μας αυτή ήταν μόνο η αρχή. Ακόμα δεν έχουμε το χρόνο να παίξουμε όπως θέλουμε. Σημασία αυτή τη στιγμή είναι να παιρνουμε αποτελέσματα", τόνισε στις δηλώσεις του ο Πορτογάλος τεχνικός, και συνέχισε:

"Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε κάποιες ευκαιρίες παίζοντας καλύτερα. Αυτή τη στιγμή δεν πρέπει να κοίταμε διάφορα, έχουμε να αντιμετωπίσουμε καλές ομάδες και τα παιχνιδια δεν τελειώνουν πριν σφυρίξει ο διαιτητής.

Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου στο δεύτερο ημίχρονο και κρατάω κάποια στοιχεία. Είχαμε κατοχή, παίξαμε πιο επιθετικά με μεγαλύτερη συνοχή, είχαμε πολλές πάσες και χώρους για να πετύχουμε κάποιο γκολ.

Πρέπει να κρατήσουμε αυτά τα στοιχεία. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά παραπάνω. Δεν πρέπει να καθυστερούμε στην αναπτυξη όπως κάναμε στο πρώτο ημίχρονο.

Καναμε ένα μικρό βήμα και θέλουμε πολλά ακόμα".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ