ΟΦΗ

Πρώτη με όνειρα και πλήθος κόσμου

Πρώτη με όνειρα και πλήθος κόσμου
INTIME SPORTS

Ο ΟΦΗ πραγματοποίησε το Σάββατο την πρώτη του προπόνηση για την νέα σεζόν με τον Τζενάρο Γκατούζο να γίνεται σύνθημα στα χείλη των οπαδών των Κρητικών με το καλημέρα.

Με προπόνηση που έγινε το Σάββατο στο απόγευμα στο "Γεντί Κουλέ" υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού Τζενάρο Γκατούζο και παρουσία πλήθος κόσμου αλλά και των μεταγραφικών αποκτημάτων των Κρητικών ξεκίνησε η προετοιμασία των παικτών του ΟΦΗ για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στο γήπεδο βρέθηκαν περισσότεροι από 1000 φίλοι του ΟΦΗ και τα βλέμματα έπεσαν πάνω στον Ιταλό τεχνικό αλλά και τους νέους Πετρόπουλο και Αρτόλα.

Tα νέα αποκτήματα του ΟΦΗ αλλά και ο τεχνικός της ομάδας υποσχέθηκαν δουλειά αλλά και να το δώσουν όλα ώστε να ανταποκριθούν στις προσδοκίες του κόσμου και η ομάδα να έχει ακόμα καλύτερη πορεία από την περσινή.

Στην πρώτη προπόνηση εν όψει της νέας σεζόν το παρόν έδωσαν όλοι οι "παλιοί" τουΟΦΗ εκτός του Ζόροπου έχει εξασφαλίσει κάποιες επιπλέον μέρες άδειας και φυσικά τουςΜπούρμπο και Παπάζογλουπου αποτελούν παρελθόν αλλά και τουΝτάνι Φερνάντεςπου δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα η περίπτωση του. Επίσης προωθήθηκαν και τέσσερις παίκτες από την ομάδα Νέων. Ο λόγος για τους (Γκαϊταν, Μανιδακης, Μαραθιανός, Μπολάκης).

Σε ανακοίνωση του ΟΦΗ έκανε γνωστά και τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού τιμ αλλά και το πρόγραμμα της προετοιμασίας με αυτό να έχει ως εξής:

"Το τεχνικό τιμ του ΟΦΗ αποτελείται από τους:
Τζενάρο Γκατούζο (προπονητής)
Λουίτζι Ρίτσιο (βοηθός προπονητή)
Πάολο Μπερουάνο (προπονητής τακτικής)
Γκαετάνο Πετρέλι (γυμναστής τερματοφυλάκων)
Σωτήρης Ρούσσης (γυμναστής)

Για αύριο Κυριακή το πρωί οι παίκτες χωρισμένοι σε δύο γκρουπ θα περάσουν από εργομετρικά και ιατρικές εξετάσεις, ενώ το απόγευμα θα γίνει προπόνηση στις 6.15 μμ. στο ΒΑΚ. Το ίδιο πρόγραμμα υπάρχει και για την Δευτέρα ενώ από την Τρίτη το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

Τρίτη: Το πρωί στις 9.30 γυμναστήριο στο Παγκρήτιο Στάδιο και το απόγευμα προπόνηση στις 6.15 μμ. στο ΒΑΚ
Τετάρτη: Πρωί (9πμ.) και απόγευμα (6.15μμ.) προπόνηση στο ΒΑΚ
Πέμπτη: Το πρωί στις 9.30 γυμναστήριο στο Παγκρήτιο Στάδιο και το απόγευμα προπόνηση στις 6.15 μμ. στο ΒΑΚ
Παρασκευή: Πρωί (9πμ.) και απόγευμα (6.15μμ.) προπόνηση στο ΒΑΚ
Σάββατο: Προπόνηση 9.15 το πρωί στο ΒΑΚ και το απόγευμα γυμναστήριο στο Παγκρήτιο (6μμ.).

Συνάντηση για τον προγραμματισμό της προετοιμασίας

Την Παρασκευή το απόγευμα έγινε συνάντηση όλου του τεχνικού και ιατρικού επιτελείου της ΠΑΕ με θέμα τον προγραμματισμό της προετοιμασίας σε όλα τα επίπεδα σε αίθουσα του ξενοδοχείου Candia Maris.Στην συνάντηση που είχε διάρκεια άνω των τριών ωρών παραβρέθηκαν οι Ιταλοί συνεργάτες του Τζενάρο Γκατούζο καθώς και όλα τα στελέχη της ΠΑΕ.

Συζητήθηκαν με κάθε λεπτομέρεια τα σχέδια και ο προγραμματισμός τόσο για την προετοιμασία στο Ηράκλειο όσο και για εκείνη της Ολλανδίας, καθώς και θέματα εργομετρικών εξετάσεων, διατροφής, εκγύμνασης, ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης".

Γκατούζο: "Ωραία η Ελλάδα αλλά δεν ήρθα για διακοπές"

Ο νέος τεχνικός του ΟΦΗ, Τζενάρο Γκατούζο, ο οποίος αποθεώθηκε από τον κόσμο στάθηκε στην ατμόσφαιρα που επικράτησε στο "Γεντί Κουλέ" αλλά και στην σκληρή δουλειά που περιμένει άπαντες στην ομάδα του ΟΦΗ:

"Η ατμόσφαιρα είναι καταπληκτική. Θα συνεχίσουμε την δουλειά του Σα Πίντο που έκανε πέρυσι πολύ καλή δουλειά" είπε αρχικά ο Γκατούζο και πρόσθεσε αναφορικά με την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας: "Η ομάδα δεν είναι ακόμα πλήρης, έχω μιλήσει με τον πρόεδρο. Υπάρχει μια παγκόσμια οικονομική κρίση, δεν είναι μόνο θέμα του ΟΦΗ αλλά της Ελλάδας, της Ιταλίας και όλης της Ευρώπης. Είναι πολύ σημαντικό να βρούμε τους σωστούς παίκτες από την σωστή αγορά".

Στο τέλος αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους είπε ναι στον ΟΦΗ:

"Ο πρόεδρος ήρθε και με βρήκε στο Μιλάνο πριν από 2 μήνες. Μου άρεσε ο τρόπος που με πλησίασε, δεν μιλήσαμε καθόλου για λεφτά και για εμένα το οικονομικό δεν παίζει κανέναν ρόλο. Η Ελλάδα είναι καταπληκτική χώρα αλλά εγώ δεν έχω έρθει εδώ για διακοπές αλλά για δουλειά".

Πετρόπουλος:

Ο "Πετρογκόλ" επέστρεψε στο Ηράκλειο μετά από έξι χρόνια για την δεύτερη θητεία του στον ΟΦΗ και ήταν ένα από τα νέα πρόσωπα στην πρώτη του ΟΦΗ. Σε δηλώσεις του πριν την έναρξη της προπόνησης δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα μετά από 6 χρόνια. Ο κόσμος είναι δίπλα της και την στηρίζει. Εύχομαι όλοι οι ποδοσφαιριστές να έχουμε την υγεία μας και τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο. Με την βοήθεια του προπονητή που είναι παγκόσμιας εμβέλειας, της διοίκησης και του κόσμου να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα".

Ο Πετρόπουλος ρωτήθηκε για το αν ο ΟΦΗ μπορεί να επαναλάβει την περσινή πορεία υπογραμμίζοντας:
"Θέλουμε η φετινή χρονιά να είναι εξίσου καλή με την περσινή. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και ο ΟΦΗ πρέπει να επενδύσει πάνω στον κόσμο του ώστε κάθε χρόνο να είναι καλύτερος".

Για τη δική του παρουσία υποστήριξε:
" Όπως και πέρυσι, έτσι και τα προηγούμενα χρόνια πάντα προσπαθώ να προσφέρω τα γκολ μου. Όπως το έκανα την πρώτη φορά που ήμουν πιτσιρικάς, έτσι και τώρα".

Πρώτη με όνειρα και πλήθος κόσμου
INTIME SPORTS

Πρώτη με όνειρα και πλήθος κόσμου
INTIME SPORTS

Πρώτη με όνειρα και πλήθος κόσμου
INTIME SPORTS

Πρώτη με όνειρα και πλήθος κόσμου
INTIME SPORTS

Πρώτη με όνειρα και πλήθος κόσμου
INTIME SPORTS

Πρώτη με όνειρα και πλήθος κόσμου
INTIME SPORTS

Πρώτη με όνειρα και πλήθος κόσμου
INTIME SPORTS

Πρώτη με όνειρα και πλήθος κόσμου
INTIME SPORTS

Πρώτη με όνειρα και πλήθος κόσμου
INTIME SPORTS

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ