ΟΦΗ

Προπόνηση στο γυμναστήριο λόγω βροχής

Προπόνηση στο γυμναστήριο λόγω βροχής
INTIME SPORTS

Σε κακή κατάσταση ήταν τα γήπεδα στο "Θ. Βαρδινογιάννης" με αποτέλεσμα ο Τζενάρο Γκατούζο να πραγματοποιήσει την προπόνηση στο γυμναστήριο.

Ο Τζενάρο Γκατούζο αναγκάστηκε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο την Κυριακή καθώς η προπόνηση της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε στο γυμναστήριο και όχι στο γήπεδο. Η συνεχής βροχόπτωση είχε μετατρέψει σε βούρκους τα γήπεδα στο "Θ. Βαρδινογιάννης" και προκειμένου να μην υπάρξουν ούτε τραυματισμκοί αλλά ούτε και επιβάρυνση των γηπέδων προτιμήθηκε η προπόνηση να γίνει στο γυμναστήριο.

Ο Ιταλός τεχνικός βέβαια έχει στην διάθεση του και την προπόνηση του Σαββάτου για να κατασταλάξει στα πλάνα του για την ενδεκάδα κόντρα στους "κυανέρυθρους" ενώ είναι δεδομένο ότι θα απουσιάζουν οι τραυματίες Κουτσιανικούλης, Περογαμβράκης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Προπόνηση στο γυμναστήριο, λόγω της κακής κατάστασης των γηπέδων από την βροχή, περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των παικτών του ΟΦΗ.

Η προετοιμασία για τον Κυριακάτικο αγώνα στη Ν. Σμύρνη με αντίπαλο τον Πανιώνιο θα ολοκληρωθεί αύριο στις 2.30 μμ. και έπειτα η αποστολή θα «πετάξει» για την Αθήνα".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ