ΟΦΗ

Παίρνει και Νούνιες ο ΟΦΗ!

Παίρνει και Νούνιες ο ΟΦΗ!

Στην Κρήτη βρίσκεται από την Δευτέρα το μεσημέρι ο πρώην άσος του Ολυμπιακού Λεονέλ Νούνιες ο οποίος συμφώνησε σε όλα με τον ΟΦΗ!

Μετά τους Λουσιάνο Γκαλέτι και Ντουντού όλα δείχνουν πως στον ΟΦΗ θα συνεχίσει ένας ακόμα σπουδαίος ποδοσφαιριστής που φόρεσε στο παρελθόν τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο λόγος για τον 29άχρονο επιθετικό Λεονέλ Χόρχε Νούνιες ο οποίος βρίσκεται ήδη στην Κρήτη από την Δευτέρα το μεσημέρι!

Μπορεί να βρίσκεται πίσω σε φυσική κατάσταση (χρειάζεται ένα μήνα προπονήσεων), όμως η προσθήκη του έχει να κάνει περισσότερο με την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν, αφού τα έχει βρει σε όλα για συμβόλαιο ενάμιση έτους με οψιόν για άλλον ένα.

Θυμίζουμε πως οι ομάδες μπορούν να κλείσουν μεταγραφές ελεύθερων ποδοσφαιριστών όπως ακριβώς και τον Σεπτέμβριο. Η ανακοίνωση αναμένεται να βγει την Τρίτη καλώς εχόντων των πραγμάτων.

Ποιος είναι ο Νούνιες

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Αρχεντίνος Τζούνιορς, το 2007 πήρε μεταγραφή 3 εκ. ευρώ στον Ολυμπιακό για να επιστρέψει ένα χρόνο αργότερα στην Αργεντινή και την Ιντεπεντιέντε (ακόμα χρωστάνε χρήματα στους ερυθρόλευκους).

Στη συνέχεια έπαιξε σε Μπούρσασπορ, ξανά Ιντεπεντιέντε, ξανά Αρχεντίνος Τζούνιορς, ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν η Μαλαισία και η ομάδα Τζοχόρ.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Νούνιες έχει σκοράρει με όλες τις ομάδες στις οποίες έχει αγωνιστεί, ενώ την τελευταία σεζόν (στην Μαλαισία) μέτρησε 25 συμμετοχές με 23 γκολ!

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ