ΟΦΗ

Πετράκης: "Νίκη πάση θυσία"

Πετράκης: "Νίκη πάση θυσία"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Πετράκης τόνισε ότι ο ΟΦΗ χρειάζεται μόνο νίκη απέναντι στον Πανιώνιο. Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή των κρητικών.

Την ανάγκη για νίκη απέναντι στον Πανιώνιο εξέφρασε ο Γιάννης Πετράκης, στις δηλώσεις του πριν τον αγώνα με τους "κυανέρυθρους".

Μετά το τέλος της, ο Γιάννης Πετράκης ανακοίνωσε την αποστολή, από την οποία έμεινε εκτός ο τραυματίας Γιώργος Ιωαννίδης και ο ανέτοιμος Χρήστος Μπούρμπος.

" Μετά τη νίκη μας επί του Άρη είχα πει ότι για να έχει αξία αυτή η επιτυχία θα πρέπει να κερδίσουμε και τον επόμενο αντίπαλο. Ο Πανιώνιος είναι μια ιστορική ομάδα που μπορεί να κάνει μια αγωνιστική κοιλιά, ωστόσο παραμένει πάντα επικίνδυνος γιατί τα προβλήματα συσπειρώνουν τις ομάδες και εμείς θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Τη στάση μας, όμως, δεν την καθορίζει ο αντίπαλός μας, αλλά η φιλοσοφία, οι στόχοι μας και η ομάδα που εκπροσωπούμε και που είναι από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα", είπε αρχικά ο τεχνικός του Κρητικού συλλόγου.

Παίζουμε στην έδρα μας και με τον κόσμο στο πλευρό μας θέλουμε να πάρουμε τη νίκη πάση θυσία γιατί το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Τίποτα δεν τελειώνει με τρεις βαθμούς, απαιτείται συνεχή προσπάθεια μέχρι το τέλος.

Θα διατηρήσουμε τα ίδια χαρακτηριστικά ως ομάδα και θα προσπαθήσουμε να φανούμε ακόμα πιο βελτιωμένοι έτσι ώστε να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Και νομίζω ότι αν είμαστε αποφασισμένοι και συγκεντρωμένοι θα τα καταφέρουμε", τόνισε στις δηλώσεις του ο Γιάννης Πετράκης.

Την αποστολή αποτελούν οι: Αγριμάκης, Γουναρίδης, Μονιάκης, Ζαχαράκης, Βαλεριάνος, Σαρ, Σόουζα, Βερόν, Μπανούσης, Βιτώρος, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Νύκταρης, Καπουράνης, Περογαμβράκης, Λαμπρόπουλος, Ζορμπάς, Ροβίθης και Κουρδάκης.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ