ΟΦΗ

Παρουσία Ξημέρη η προπόνηση

Παρουσία Ξημέρη η προπόνηση
INTIME SPORTS

Παρουσία του προέδρου του Ερασιτέχνη Βασίλη Ξημέρη διεξήχθη η προπόνηση του Σαββάτου (31/12) στον ΟΦΗ. Αρκετά τα προβλήματα για τον Αναστόπουλο

Στο αθλητικό κέντρο του ΟΦΗ βρέθηκαν το Σάββατο (31/12) ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Ξημέρης μαζί με τους κ.κ. Κουτάντο και Τουγλή.

Οι τρεις άνδρες συναντήθηκαν με προπονητικό τιμ και τους παίκτες και τους διαβεβαίωσαν ότι έως την Τετάρτη ο ΟΦΗ θα έχει ισχυρή διοίκηση, ενώ ζήτησαν και τη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

" Ευχόμαστε σε όλους Χρόνια Πολλά, καλή χρονιά. Δεν θα πρέπει να ανησυχείτε. Ο ΟΦΗ δεν είναι ακέφαλος. Η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ είναι μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ. Σας διαβεβαιώνω ότι το αργότερο έως την Τετάρτη ο ΟΦΗ θα έχει ισχυρή διοίκηση που θα αποτελείται από φίλους της ομάδας που προέρχονται από το κοινωνικό και επιχειρηματικό φάσμα του Ηρακλείου.

Το μυαλό σας πρέπει να είναι μόνο στη δουλειά σας και πως θα πάρετε τη νίκη στα Γιάννενα, για να δώσετε χαρά στους εαυτούς σας, αλλά και στους φίλους της ομάδας μας" επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Βασίλης Ξημέρης στην ομιλία του προς το τεχνικό τιμ και τους παίκτες.

Προβλήματα για τον Αναστόπουλο

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, αρκετά προβλήματα έχει ο Νίκος Αναστόπουλος για το παιχνίδι της Τρίτης (3/1) κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι Μποντόρ, Παπουλής και Γεωργίου συνεχίζουν να νιώθουν ενοχλήσεις και στην προπόνηση της Κυριακής (1/1) αναμένεται να ξεκαθαρίσει η συμμετοχή τους στο παιχνίδι.

Ο Γιώργος Γεωργίου έχει ένα πρόβλημα τραυματισμού (αιμάτωμα στον τετρακέφαλο) από το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και γίνεται αγώνας δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση, ενώ προστέθηκε την Παρασκευή (30/12) και το επεισόδιο των Βάντο και Σίσιτς.

Οι δύο παίκτες μετά το τέλος της προπόνησης έδωσαν εξηγήσεις στον Νίκο Αναστόπουλο για την συμπεριφορά τους και ο τεχνικός του ΟΦΗ αναμένεται να λάβει τις αποφάσεις του για το περιστατικό.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ