ΟΦΗ

Παπουλής: "Έχουμε άγνοια κινδύνου"

Παπουλής: "Έχουμε άγνοια κινδύνου"
INTIME SPORTS

Ο Φώτης Παπουλής μίλησε στο Sport24.gr για την πρόκριση του ΟΦΗ στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και τις διπλές αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό.

Ο ΟΦΗ δεν βρήκε αντίσταση απέναντι στον Πανσερραϊκό και προκρίθηκε εύκολα στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο 27χρονος επιθετικός, ήταν για ακόμα ένα ματς ανάμεσα στους διακριθέντες καθώς σημείωσε το δεύτερο από τα τρία γκολ της ομάδας του.

Ο παίκτης του ΟΦΗ μίλησε στο Sport24.gr για τη νίκη και πρόκριση της ομάδας του στην επόμενη φάση του θεσμού.

Τόνισε ότι ο ΟΦΗ ήταν ανώτερος και δίκαια πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Επισήμανε ότι ο Ολυμπιακός είναι φαβορί στις μεταξύ τους αναμετρήσεις αλλά ο ΟΦΗ έχει άγνοια κινδύνου, όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Στόχος είναι η είσοδος στην πεντάδα του πρωταθλήματος και ελπίζει να λυθούν τα οικονομικά προβλήματα ώστε να παραμείνει για πολλά χρόνια στο Ηράκλειο, όπως επιθυμεί. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Η νίκη φάνηκε εύκολη. Ήταν όντως έτσι;

" Ήταν ένας αγώνας που θέλαμε να μπούμε δυνατά από την αρχή. Φροντίσαμε να πετύχουμε γρήγορα γκολ και μετά όλα ήταν πιο εύκολα για μας. Πετύχαμε μία ευρεία νίκη και περάσαμε στα ημιτελικά του θεσμού μετά από τόσα χρόνια".

Βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση η ομάδα;

" Τις τελευταίες αγωνιστικές, πλην του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, έχουμε δείξει καλή αγωνιστική εικόνα. Το αποδεικνύουν τα αποτελέσματα και νομίζω ότι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα εμφανίσουμε ανάλογα καλό πρόσωπο αν όχι καλύτερο".

Την άποψη σου για τα διπλά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

" Tα συζητάμε οι παίκτες μεταξύ μας. Είναι δύο δύσκολα ματς. Είμαστε ευχαριστημένοι για την πρόκριση και πιθανός αποκλεισμός δεν μειώνει την επιτυχία μας στο κύπελλο. Ο Ολυμπιακός είναι ιδιαίτερα δυνατός αλλά εμείς έχουμε άγνοια κινδύνου. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό και ότι βγει".

Ποιος είναι ο βασικός στόχος του ΟΦΗ μέχρι την λήξη της περιόδου;

" Αρχικά ο βασικός μας στόχος ήταν η παραμονή. Αυτό, φαίνεται ότι το έχουμε καταφέρει. Είμαστε μέσα στους δύο στόχους μας και στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο. Στο πρωτάθλημα θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να μπούμε στην 5αδα.

Στο Κύπελλο θα τα δώσουμε όλα με τον Ολυμπιακό και αν τα καταφέρουμε καλώς. Κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και κάνουμε βήμα βήμα ως ομάδα".

Έχετε ξεπεράσει το ψυχολογικό βάρος των οικονομικών προβλημάτων;

" Όταν μπαίνουμε στο γήπεδο δεν σκεφτόμαστε τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας, τα οποία δεν μπορούμε να κρύψουμε ότι είναι μεγάλα. Εμείς κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Έχουμε δείξει στην διοίκηση ότι έχουν την συμπαράσταση μας αλλά και αυτοί πρέπει να κάνουν κάτι για μας. Θα πρέπει να φέρουν την ομάδα σε οικονομική σταθερότητα γιατί καθημερινά αντιμετωπίζουμε τεράστια προβλήματα".

Υπάρχει εξέλιξη με το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου σου;

" Δεν έχει γίνει κάποια επαφή. Δεν με έχουν καλέσει. Παρά τα όσα γράφτηκαν δεν με έχουν φωνάξει από την διοίκηση για να μιλήσουμε. Εγώ είμαι θετικός στην παραμονή. Πρώτα θα πρέπει να εξασφαλιστεί η οικονομικά σταθερότητα της ομάδας και από την πλευρά μου θα μπορούσαν να ζήσω πολλά χρόνια στο Ηράκλειο και να αγωνίζομαι στον ΟΦΗ".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ