ΟΦΗ

Παπάζογλου λαμπρός τον οδηγεί

Παπάζογλου λαμπρός τον οδηγεί
INTIME SPORTS

Με τα δύο γκολ του επί του Απόλλωνα Σμύρνης ο Θανάσης Παπάζογλου έδωσε μία ακόμη νίκη στον ΟΦΗ, ο οποίος δεν έχει γνωρίσει φέτος την ήττα σε κάθε παιχνίδι που σκοράρει ο Έλληνας επιθετικός.

Εξαιρετική σεζόν πραγματοποιεί ο Θανάσης Παπάζογλου, ο οποίος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ με δύο προσωπικά γκολ έδωσε τη νίκη στους Κρητικούς, οι οποίοι επί της ουσίας κλείδωσαν οριστικά την παραμονή στην κατηγορία και μπορούν να κοιτούν ψηλότερα πλέον.

Έτσι έφτασε τα επτά γκολ στο πρωτάθλημα, ένα λιγότερο από την περσινή σεζόν. Το εντυπωσιακό, όμως, είναι ότι κάθε φορά που σκοράρει ο Παπάζογλου ο ΟΦΗ δε χάνει. Το σερί άρχισε στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, όταν χάρισε στην ομάδα του τον βαθμό της ισοπαλίας και η συνέχεια είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή, αφού στα άλλα τέσσερα παιχνίδια ο ΟΦΗ μετράει μόνο νίκες.

Να σημειωθεί πως και στο κύπελλο ο Παπάζογλου διατηρεί αυτή την παράδοση. Έχει πετύχει τρία γκολ και ο ΟΦΗ έχει πάρει μία ισοπαλία και δύο νίκες. Με το τέρμα του επί της Καλλονής, μάλιστα, είχε δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση, σε ένα παιχνίδι που είχε πάει στην παράταση.

Να σημειωθεί ότι ο αγώνας κόντρα στην Καλλονή ήταν ιδιαίτερος και για έναν ακόμη λόγο, αφού σε αυτόν σημειώθηκε το μοναδικό φετινό εκτός έδρας γκολ του. Αναλυτικά:

Πρωτάθλημα

ΟΦΗ - Εργοτέλης 1-1 (1)

ΟΦΗ - Καλλονή 3-1 (2)

ΟΦΗ - Λεβαδειακός 1-0 (1)

ΟΦΗ - Παναιτωλικός 2-1 (1)

ΟΦΗ - Απόλλων Σμύρνης 2-0 (2)

Κύπελλο

ΟΦΗ - Καλλιθέα 1-1 (1)

Καλλονή - ΟΦΗ 0-2 (1)

ΟΦΗ - Πανιώνιος 2-0 (1)

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ