ΟΦΗ

Πάει για Κυριακή (15/2) το ΟΦΗ - Παναθηναϊκός

Πάει για Κυριακή (15/2) το ΟΦΗ - Παναθηναϊκός
Γαβριηλίδης INTIME SPORTS

Η αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό για την 24η αγωνιστική της Superleague, αναμένεται να μετατεθεί κατά μία μέρα, λόγω του ορισμού του αγώνα Κυπέλλου των Κρητικών με την Ξάνθη την Πέμπτη 12/2.

Το πρωί της Τρίτης (3/2) η ΕΠΟ έκανε γνωστό το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής των προημιτελικών του Κυπέλλου. Το ματς του ΟΦΗ με την Ξάνθη ορίστηκε να γίνει την Πέμπτη (12/2), στις 19.30. Ακριβώς 48 ώρες αργότερα, ωστόσο, ήταν προγραμματισμένος ο αγώνας πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό, δηλαδή το Σάββατο (14/2, 19.30).

Ο ΚΑΠ ωστόσο απαγορεύει να οριστούν δύο ματς μέσα σε 48 ώρες από την λήξη του πρώτου. Η ΕΠΟ έκανε γνωστό ότι δεν υπέπεσε σε λάθος. Είναι χαρακτηριστικά όσα ανέφερε στο Sport24.gr ο πρόεδρος της Επιτροπής του Κυπέλλου, Μάνος Γαβριηλίδης: '' Εδώ και μέρες το συζητάμε με τη Superleague. Έπρεπε κάποιο παιχνίδι της συγκεκριμένης αγωνιστικής του πρωταθλήματος να αναβληθεί. Θα γίνει στο ματς του ΟΦΗ. Δεν κάναμε κανένα λάθος''.

Με άλλα λόγια, αν έως τότε ο ΟΦΗ είναι ''ζωντανός'', ο αγώνας του με τον Παναθηναϊκό για την 24η αγωνιστική θα πάει για την Κυριακή (15/2).

Follow me on Twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ