ΟΦΗ

ΟΦΗ... Κρητικών!

ΟΦΗ... Κρητικών!
ΟΦΗ INTIME SPORTS

Ένα πολύ ιδιαίτερο στοιχείο είχε για τον ΟΦΗ η εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Και οι τέσσερις ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν στη γραμμή της άμυνας ήταν Κρητικοί!

Τα οικονομικά δεδομένα στον ΟΦΗ είναι πλέον τέτοια που, θέλοντας και μη, οι άνθρωποι της ΠΑΕ πρέπει να... συμμαζευτούν. Για το ματς με τον Ολυμπιακό μονάχα 15 παίκτες ήταν διαθέσιμοι, αν και όσοι έπαιξαν αγωνίστηκαν με ψυχή, άσχετα αν τελικά γνώρισαν την ήττα με 3-0 από έναν -πολλές κλάσεις- ανώτερο αντίπαλο.

Εκείνο που είναι άξιο αναφοράς είναι ότι οι τέσσερις ποδοσφαιριστές που παρατάχθηκαν στην άμυνα ήταν Κρητικοί. Μπολάκης (δεξιά), Μονιάκης (αριστερά) και Φαζός-Δαμιανάκης (κεντρικοί αμυντικοί) είναι όλοι από το Ηράκλειο.

Στην αποστολή μετείχαν δύο ακόμη παίκτες από την Κ20, οι Μαραθιανός και Μανιδάκης. Από τους 15 οι έξι ήταν από την Κ20 (Δαμιανάκης, Ροβίθης, Μπολάκης, Φαζός, Μανιδάκης, Μαραθιανός).

* Τη Δευτέρα (26/1) θα εκλεγεί ο νέος πρόεδρος του ΟΦΗ, που κατά τα φαινόμενα θα είναι ο Νίκος Μαχλάς.

* Μέσα στην εβδομάδα που θα μπει θα τρέξουν όλα τα μεταγραφικά ζητήματα. Είναι αρκετοί οι ποδοσφαιριστές με τους οποίους έχει έρθει σε συμφωνία ο ΟΦΗ.

Follow me on Twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ