ΟΦΗ

ΟΦΗ: Ανακοίνωσε Λισάντρο Σεμέντο

ΟΦΗ: Ανακοίνωσε Λισάντρο Σεμέντο

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου Πορτογάλου εξτρέμ, Λισάντρο Σεμέντο, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Κύπρο και Ολλανδία. Δεύτερη προσθήκη για τους Κρητικούς μετά τον Κοσμά Τσιλιανίδη.

Την αρχή έκανε ο 25χρονος Έλληνας εξτρέμ, Κοσμάς Τσιλιανίδης. Ο Πορτογάλος εξτρέμ, Λισάντρο Σεμέδο, έδωσε συνέχεια για τον ΟΦΗ.

Η απόκτησή του είχε μπει στην τελική ευθεία από την Τετάρτη (26/6), όταν προσγειώθηκε στο Ηράκλειο. Ανακοινώθηκε το πρωί της Πέμπτης (27/6) και θα φορά τη φανέλα με τον αριθμό 11.

Ο 23χρονος (12/3/1996) Πορτογάλος με ρίζες από το Πράσινο Ακρωτήρι εξτρέμ γεννήθηκε στο Σετούμπαλ και ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Σπόρτινγκ. Σε ηλικία 19 ετών εντάχθηκε στ' αντίστοιχα της Ρέντινγκ, ενώ το 2016 πήγε στην Κύπρο για την ΑΕΖ.

Το 2017 τον απέκτησε ο Απόλλων Λεμεσού, ενώ ενδιάμεσα τον παραχώρησε δανεικό στη Φορτούνα Σιτάρντ. Η ολλανδική ομάδα τον απέκτησε το περυσινό καλοκαίρι. Τη σεζόν που τελείωσε πέτυχε τρία γκολ σε 28 ματς στην Eredivisie και ένα γκολ σε τέσσερα ματς στο KNVB Beker (κύπελλο).

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ