ΟΦΗ

Οδηγίες προς τους φιλάθλους ενόψει Ολυμπιακού

Οδηγίες προς τους φιλάθλους ενόψει Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ ΟΦΗ με ανακοίνωσή της έδωσε οδηγίες προς τον κόσμο που θα παρακολουθήσει από κοντά το ματς με τον Ολυμπιακό. Κάλεσμα σε όλους για επίδειξη ήθους.

Τα μέλη της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ ΟΦΗ συνεδρίασαν το απόγευμα ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό (04/03, 17:15) αλλά και της συνέχισης της προσπάθειας για την αδειοδότηση της ομάδας. Αμέσως μετά εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία καλούν όλους όσους πάνε στο γήπεδο με τους "ερυθρόλευκους" να επιδείξουν για μία ακόμα φορά το ήθος τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

"Συνεδρίασαν σήμερα το απόγευμα τα μέλη της Δ.Ε. της ΠΑΕ-ΟΦΗ και αποφάασισαν τα παρακάτω:

-Η Δ.Ε. καλεί το φίλαθλο κόσμο να βοηθήσει μαζικά τη προσπάθεια του προπονητή και των παικτών στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό. Παρακαλούνται όλοι οι φίλαθλοι να αποφύγουν τη χρήση πυρσών στη διάρκεια του αγώνα. Δεν θα πρέπει να ξεχνούν ότι ο ΟΦΗ είναι υπότροπος και εάν δοθεί η αφορμή να πάει ξανά στον αθλητικό δικαστή κινδυνεύει με τιμωρία της έδρας του.

ΟΛΟΙ οι φίλαθλοι θα πρέπει να δείξουν για μια ακόμη φορά το ήθος που τους διακρίνει και να μην επιτρέψουν σε κανέναν να δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα στην ομάδα μας.

-Συνεχίζεται η προσπάθεια για το θέμα της αδειοδότησης. Η Δ.Ε. όρισε επιτροπές που θα έλθουν σε επαφή με το προσωπικό της ΠΑΕ, το τεχνικό τημ, τους παίκτες, αλλά και αυτούς που έχουν καταθέσει προσφυγή για να ρυθμισθεί η όποια οφειλή υπάρχει προς αυτούς.

Στόχος της Δ.Ε. είναι όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες να έχουν ολοκληρωθεί μέσα στο χρονοδιάγραμμα που έχει καταρτισθεί.

ΘΑ πρέπει να σημειωθεί ότι ήδη η ΠΑΕ-ΟΦΗ ολοκλήρωσε με επιτυχία τα 3 πρώτα στάδια της αδειοδότησης."

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ