ΟΦΗ

Ντέρεκ Μπόατενγκ: "Δεν πίστευα ότι ο ΟΦΗ είναι στη Β' Εθνική"

Ντέρεκ Μπόατενγκ: "Δεν πίστευα ότι ο ΟΦΗ είναι στη Β' Εθνική"

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, Ντέρεκ Μπόατενγκ, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για τη μεταγραφή του. Ο 34χρονος μέσος παρουσιάστηκε ξαφνιασμένος όταν έμαθε ότι ο ΟΦΗ αγωνίζεται στη Β' Εθνική.

Αμέσως μετά την επίτευξη της συμφωνίας ο Ντέρεκ Μπόατενγκ δήλωσε: "Ο ΟΦΗ είναι μέσα στις έξι καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και για μένα ήταν σοκ, όταν μου είπαν ότι παίζει στην Β' Εθνική".

Για την επιστροφή του στον ΟΦΗ: "Είμαι χαρούμενος που ήρθα ξανά σε αυτή την ομάδα και θα προσπαθήσω να τη βοηθήσω να ανέβει ξανά στην πρώτη κατηγορία. Βλέπω ότι δεν έχουν αλλάξει πολλά, απο τότε που ημουν ξανά εδώ. Εχουν περάσει πολλά χρόνια, αλλά το γήπεδο και το αθλητικό κέντρο είναι το ίδιο. Ισως λίγο η πόλη έχει αλλάξει".

Για την αγωνιστική του κατάσταση: "Είμαι πολύ καλά νομίζω. Είμαι έτοιμος να ξεκινήσω προπονήσεις με την ομάδα και να τη βοηθήσω στο πρωτάθλημα".

Για τις επαφές που είχε με τη διοίκηση του ΟΦΗ στο προηγούμενο διάστημα: "Από την πρώτη στιγμή μόλις πληροφορήθηκα το ενδιαφέρον του ΟΦΗ, ήμουν θετικός. Ξέρω την ομάδα, ρώτησα και έμαθα για τη σημερινή της κατάσταση και είπα ότι θα είναι καλό να γυρίσω. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά και τώρα είμαι εδώ. Ήταν έκπληξη όταν έμαθα ότι ο ΟΦΗ παίζει στη Β' Εθνική, γιατί δεν πίστευα ότι αυτή η ομάδα θα βρίσκεται στη Β' κατηγορία. Εδώ είμαι, όμως, για να τη βοηθήσω να επιστρέψει".

Για τη θέση που αγωνίζεται (σ.σ. στην πρώτη του θητεία αγωνιζόταν ως επιθετικός): "Η αλήθεια είναι ότι πλέον αγωνίζομαι σε διαφορετική θέση. Παίζω στο '6', στο '8' και στο '10'. Θα προσπαθήσω με την εμπειρία που έχω, να δώσω τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται ο ΟΦΗ".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ