ΟΦΗ

Νέο πρόβλημα με τον Σαρ

Νέο πρόβλημα με τον Σαρ
INTIME SPORTS

Νέο πρόβλημα τραυματισμού προέκυψε με τον Σαρ στον ΟΦΗ, καθώς υπέστη εξάρθρωση κλείδας. Νέα φιλικά με Ρούβα και Πλατανιά

Νέο πρόβλημα τραυματισμού προέκυψε στον ΟΦΗ με τον Σαρ. Ο παίκτης στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης σε μια διεκδίκηση της μπάλας, υπέστη εξάρθρωση κλείδας αλλά παρόλα αυτά συνέχισε να αγωνίζεται.

Ο αμυντικός του ΟΦΗ στο συγκεκριμένο παιχνίδι αγωνίστηκε με ειδικό νάρθηκα στο άλλο χέρι μετά την εξάρθρωση αγκώνα που είχε υποστεί στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Έτσι δεν προπονήθηκε την Τρίτη και ακολούθησε μόνο θεραπεία, όπως και οι επίσης τραυματίες Συνάνης, Μονιάκης Βαλεριάνος και ο Κανούλας που έχει τράβηγμα στο δικέφαλο.

Οι παίκτες που έπαιξαν βασικοί στην Τρίπολη έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι ασκήσεις τακτικής και δίτερμα σε μικρό χώρο

Δύο νέα φιλικά

Στο μεταξύ την Τετάρτη (24/4) ο ΟΦΗ θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τον ΠΟΑ (17.30), στο ΒΑΚ, ενώ έκλεισε άλλα δύο φιλικά μέχρι το Πάσχα.

Το Σάββατο θα αντιμετωπίσει στο ΒΑΚ τον Ρούβα (17.30), ενώ υπάρχει προγραμματισμένο φιλικό και με τον Πλατανιά το οποίο θα γίνει στο Γεντί Κουλέ στις 17.30 την Μ. Τρίτη ή την Μ. Τετάρτη.

Οι παίκτες του ΟΦΗ θα προπονηθούν Πέμπτη και Παρασκευή στις 18.00 και την Κυριακή θα έχουν ρεπό.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ