ΟΦΗ

Νέο πρόβλημα με Κιάσσο, νέα ήττα από Ρούβα

Νέο πρόβλημα με Κιάσσο, νέα ήττα από Ρούβα
INTIME SPORTS

Οι οικονομικές εκκρεμότητες δεν λένε να σταματήσουν για την διοίκηση του ΟΦΗ. Μετά την προσφυγή του Ορκανίστα την "σκυτάλη" πήρε και ο Κώστας Κιάσσος. 'Ήττα 2-0 από Ρούβα σε φιλικό.

Άλλος ένας οικονομικός "σκόπελος" ήρθε να προστεθεί στους ήδη υπάρχοντες για την διοίκηση του ΟΦΗ, αφού μετά την προσφυγή του Ορκανίστα που ζητάει 25.000 ευρώ ήρθε ένας ακόμα πρώην να ζητήσει οφειλόμενα.

Ο πρώην μέσος των Κρητικών και νυν της κυπριακής Ένωσης Παραλιμνίου, Κώστας Κιάσσος έστειλε κατασχετήριο με το οποίο ζητάει 55.000 ευρώ από την παλιά του ομάδα.

Μάλιστα προέβη στην ίδια κίνηση με τον Αγρίτη να μπλοκάρει χρήματα που αναλογούν στον ΟΦΗ από τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Επίσης όπως αναφέρει ο ίδιος, είχε δικαιωθεί από το πρωτοδικείο Ηρακλείου για τις οφειλές προς το μέρος του αλλά ποτέ μέχρι τώρα από τον κρητικό σύλλογο δεν επικοινώνησε κανείς μαζί του για να βρεθεί μια λύση με κάποιο διακανονισμό.

Μετά τον Παναθηναϊκό ήττα και από Ρούβα

Σε αγωνιστικό επίπεδο μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό ο ΟΦΗ γνώρισε μια ακόμα έστω και σε φιλικό επίπεδο. Συγκεκριμένα, όσοι δεν αγωνίστηκαν στο ΟΑΚΑ έπαιξαν με τον Ρούβα γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 με τον Νίκο Αναστόπουλο να έχει ευχάριστα νέα με την παρουσία του Μηνά Πίτσου.

Στο 18΄ ο Ταχματζίδης πραγματοποίησε το 1-0 για τον Ρούβα ενώ στο 70΄ ο Ξημεράκης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Για τους γηπεδούχους ο Ουκάρ στο 69' έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΦΗ: Βεζυρίδης, Μονιάκης (70' Τζούνιορ), Βάντο, Πίτσος, Ταυλαρίδης, Ζόρντι Λόπεζ, Βερόν, Ουκάρ, Ζορμπάς, Μάντζιος, Νύκταρης (45' Ζαχαράκης).

Ρούβας: Καλομοίρης, Φουκαράκης, Κωνσταντάρας, Κατασμπελίδης, Ταχματζίδης, Πλουσής, Σταθόγλου, Μασαούτης, Περογαμβράκης, Ρηγάκης.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ