ΟΦΗ

Μπούρμπος: "Θέλω να παίξω στην Ευρώπη με τον ΟΦΗ"

Μπούρμπος: "Θέλω να παίξω στην Ευρώπη με τον ΟΦΗ"
INTIME SPORTS

Για την παρουσία του Λουτσιάνο Γκαλέτι στον ΟΦΗ μίλησε ο Χρήστος Μπούρμπος, σε ραδιοφωνικό σταθμό. Τι είπε για τους στόχους του.

Ο Χρήστος Μπούρμπος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra 103,3". Ο αμυντικός της κρητικής ομάδας, που ετοιμάζεται να ανανεώσει την συνεργασία του με τον ΟΦΗ και να μείνει για τέταρτη σεζόν στον Ηράκλειο, αναφέρθηκε επίσης στον ευρωπαϊκό αποκλεισμό του ΠΑΣ Γιάννινα και στον υποβιβασμό της ΑEK.

Αναλυτικά ο Μπούρμπος δήλωσε: " Να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία, αυτό είναι πιο σημαντικό. Έχει οριστικοποιηθεί η παραμονή μου, σε λίγες ώρες θα μπουν οι υπογραφές".

Για την χθεσινή προπόνηση, που έγινε υπό την παρουσία του 3.500 οπαδών του ΟΦΗ: " Όσο αφορά τον κόσμο πάντα ήταν στην πρώτη προπόνηση της χρονιάς, ήταν πάντα δίπλα στην ομάδα. Πρώτη φορά η ομάδα είναι τόσο οργανωμένη και έχει ένα στόχο. Εύχομαι ο ΟΦΗ να κάνει το βήμα παραπάνω να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Για μένα ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που πρέπει να είναι μέσα στις πέντε καλύτερες στην Ελλάδα, αυτό είναι το καλύτερο που θέλω να ζήσω. Θέλω να παίξω και Ευρώπη με τον ΟΦΗ έτσι το βλέπω εγώ".

Για την παρουσία του Λουτσιάνο Γκαλέτι: " Βασικό είναι να έχει την υγεία του. Τις ικανότητες του τις ξέρουμε όλοι και 50 % να παίξει θα βοηθήσει και θα ανεβάσει το επίπεδο. Η διοίκηση με αυτές τις κινήσεις δείχνει ότι πατάει στα πόδια της και έχει πάρει ένα δρόμο για να φτάσει εκεί που θέλει".

Για την μετάβαση από τον Αναστόπουλο, στον Πετράκη και τώρα στον Δερμιτζάκη: " Σίγουρα η ομάδα είχε πολλά χρόνια τον Αναστόπουλο που είχε μια φιλοσοφία. Μετά ήρθε ο Πετράκης για να περάσει κάτι άλλο και ίσως ήθελε πιο πολύ χρόνο. Ο Δερμιτζάκης είναι νέος καλός και φιλόδοξος προπονητής. Έχει αλλάξει πολύ το υλικό θα αλλάξει και άλλο από ότι διαβάζω, θα έρθουν νέοι παίκτες. Η ομάδα θα δέσει και άλλο με το πλάνο του Δερμιτζάκη".

Για το γεγονός ότι θα είναι για τέταρτη σεζόν στον ΟΦΗ:" Σαν άνθρωπος μου αρέσει εκεί που βρίσκομαι να με γεμίζει, για να μπορώ να βγάλω το καλύτερο στον αγώνα. Τα λεφτά παίζουν και αυτά τον ρόλο τους, θεωρώ τον ΟΦΗ μέσα στις καλύτερες ομάδες. Θεωρώ ότι ο ΟΦΗ για μένα είναι καλύτερη επιλογή για να βγάλω τον καλό εαυτό μου αγωνιστικά και μετά σκέφτηκα το οικονομικό. Ο δρόμος επίσης που έχει μπει η ομάδα ήταν λόγος για να μείνω".

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα:" Στα Γιάννινα νομίζω ότι έγινε μια καταπληκτική χρονιά, η ομάδα έφτασε ταβάνι. Στεναχωρήθηκα που δεν θα παίξει στην Ευρώπη, το ήθελε ο κόσμος και η πόλη το είχε ανάγκη. Ζούμε σε κακές συνθήκες και έτσι η ομάδα δεν κατάφερε να βγει στην Ευρώπη".

Για την ΑΕΚ:" Νομίζω ότι ήταν η καλύτερη λύση για να καθαρίσει η ομάδα και να κάνει μια καινούργια αρχή. Είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα κάνει μια καινούργια αρχή, υπάρχει μια συσπείρωση και από πλευράς κόσμου. Μπορεί να στεναχωρήθηκε τις πρώτες μέρες αλλά μετά σκέφτηκε ότι ήταν το καλύτερο που μπορούσε να γίνει".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ