ΟΦΗ

Μεγάλη ευκαιρία ο ΟΦΗ για τον Σαρ

Μεγάλη ευκαιρία ο ΟΦΗ για τον Σαρ
INTIME SPORTS

Διαβάστε τις πρώτες δηλώσεις του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του ΟΦΗ, του Σενεγαλέζου Μοχάμεντ Σαρ.

Στην Κρήτη κατέφτασε το βράδυ της Παρασκευής (14/9) ο Σενεγαλέζος αμυντικός, Μοχάμεντ Σαρ. Πρόκειται για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του ΟΦΗ.

Νωρίτερα, ο ποδοσφαιριστής που έχει να επιδείξει καλή καριέρα στα βελγικά γήπεδα είχε υπογράψει στην Αθήνα μονοετές συμβόλαιο.

Οι δύο πλευρές θα συζητήσουν ξανά για το μέλλον του Σαρ στον σύλλογο του Ηρακλείου και την επέκταση της συνεργασίας με τον ΟΦΗ τον Ιανουάριο.

Φυσικά, δεν υπολογίζεται για τον αγώνα με τον Πανιώνιο, αφού δεν έχει φτάσει ακόμα η μπλε κάρτα του. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής βρίσκεται από το βράδυ στην Κρήτη, απόλυτα ενημερωμένος για το ελληνικό πρωτάθλημα.

" Είναι μια νέα πρόκληση για μένα. Έχω παίξει σε αρκετές ομάδες, έχω παίξει και στη χώρα σας ως αντίπαλος σε ευρωπαϊκά παιχνίδια. Είναι για μένα μια καλή ευκαιρία να κάνω κάτι καλό για την καριέρα μου".

Ο Σαρ είναι 28 χρονών με ύψος 1,84μ. Αγωνίζεται από το 2000 στην Ευρώπη, έχοντας κάνει μια εμφάνιση για με τη Μίλαν την περίοδο (2001-02).

Οι "ροσονέρι" τα επόμενα χρόνια τον παραχώρησαν δανεικό σε διάφορες ομάδες πριν βρει την Ιθάκη του στη Σταντάρ Λιέγης, όπου αγωνίστηκε πέντε σεζόν. Ψηφίστηκε ως καλύτερος αμυντικός του βελγικού πρωταθλήματος το 2009. Έχει 13 διεθνείς συμμετοχές με την εθνική της χώρας του.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ