ΟΦΗ

Μανουσάκης: "Τα τυπικά απομένουν για την άδεια"

Μανουσάκης: "Τα τυπικά απομένουν για την άδεια"

Ο αντπρόεδρος του ΟΦΗ Ανδρέας Μανουσάκης δήλωσε ότι η κρητική ομάδα θα πάρει άδεια καταλληλότητας του γηπέδου "Γεντί Κουλέ".

Ο αντιπρόεδρος του ΟΦΗ Ανδρέας Μανουσάλης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "NOVAΣΠΟΡ FM 94,6" για το θέμα που έχει προκύψει με την ασφάλεια του γηπέδου "Γεντί Κουλέ".

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ δήλωσε πως οι απαραίτητες μελέτες έχουν ολοκληρωθεί και πως το μόνο που εκκρεμεί είναι το τυπικό σκέλος της διαδικασίας. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το θέμα που έχει προκύψει με την ασφάλεια του γηπέδου: " Το συγκεκριμένο θέμα δεν είναι αρμοδιότητα της αστυνομίας. Μετά την πτώση του πυλώνα πέρυσι, η ΠΑΕ μπήκε στη διαδικασία να κάνει πιο εμπεριστατωμένες μελέτες σε όλους τους τομείς, γιατί για εμάς προέχει η ασφάλεια των θεατών.

Υπάρχει μία διαδικασία για την αδειοδότηση. Όπως ξέρουμε, για τα παλιά γήπεδα δίνεται μία προσωρινή άδεια και εμείς είμαστε σε διαδικασία να την ανανεώσουμε. Μόνο το τυπικό θέμα εκκρεμεί. Εμείς προσπαθούμε να είμαστε έτοιμοι όσο πιο νωρίς γίνεται και γι’ αυτό έχουμε βάλει νέο φωτισμό στο γήπεδο, ενώ έχουμε κάνει και κάποιες παρεμβάσεις".

Για το αν έχει συζητηθεί αυτό με τη Σούπερ Λίγκα: " Φέτος, είχαμε μία αλλαγή για τις άδειες που αφορούν την καταλληλότητα του γηπέδου. Είμαστε σε συνεχή επαφή με όλους τους αρμόδιους φορείς. Εμείς έχουμε ολοκληρώσει τις απαραίτητες μελέτες και θέλουμε να πάρουμε την άδεια όσο το δυνατόν πιο σύντομα".

Για το ποια ομάδα θα αντιμετωπίσει ο ΟΦΗ στο διεθνές φιλικό: " Αυτό είναι θέμα του προέδρου. Προσπαθεί να το κλείσει εκείνος και εγώ δεν έχω ενημέρωση. Είναι επιθυμία του προέδρου και του προπονητή ένα δυνατό διεθνές φιλικό".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ