ΟΦΗ

Μακρής και Κουτσιανικούλης στο Sport24.gr

Μακρής και Κουτσιανικούλης στο Sport24.gr
Μακρής και Κουτσιανικούλης INTIME SPORTS

Βασίλης Κουτσιανικούλης και Γιώργος Μακρής ανοίγουν την καρδιά τους στο Sport24.gr και μιλούν για τις τελευταίες δραματικές ώρες στον ΟΦΗ.

Η ομάδα του ΟΦΗ περνά τις πιο κρίσιμες στιγμές στην ιστορία του συλλόγου, αφού ο ένας παίκτης μετά τον άλλο αποχωρούν, καθώς δεν αντέχουν άλλο απλήρωτοι.

Βασίλης Κουτσιανικούλης και Γιώργος Μακρής μίλησαν στο Sport24.gr για τις τελευταίες τους στιγμές στην Κρητική ομάδα και σχολιάζουν την δραματική κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

"Ένα πράγμα είναι σίγουρο. Κάποιοι παίζουν περίεργα παιχνίδια στις πλάτες ιστορικών ομάδων όπως ο ΟΦΗ", είναι η φράση με την οποία συμφωνούν και οι δυο ποδοσφαιριστές.

"Δεν έχω τίποτα με την ομάδα. Ο κόσμος ξέρει πόσο δέθηκα μαζί της και πόσο την αγαπάω. Είναι καθαρά οικονομικό το θέμα. Είμαι σχεδόν δυο χρόνια απλήρωτος", μας είπε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης και συνέχισε: "Πραγματικά δεν υπάρχει τίποτα. Κανένας. Να φανταστείτε έφυγα και δεν ήρθε κανείς από την ομάδα (εννοεί από την διοίκηση) να με σταματήσει ή να ρωτήσει κάτι".

Σε ερώτηση που κάναμε στους δυο παίκτες για το θέμα με τους Άραβες, η απάντηση ήταν πάνω-κάτω η ίδια: "Δεν ξέρουμε ακριβώς τι έγινε, αλλά μοιάζει κίνηση της τελευταίας στιγμής. Σα να ήθελαν να κερδίσουν χρόνο κάποιοι".

Ο Γιώργος Μακρής από την πλευρά του μας τόνισε: "Σε λίγο να βγάλω ανακοίνωση με την οποία θα εξηγήσω τι ακριβώς συνέβη για να ξέρει ο κόσμος την αλήθεια. Είναι τραγική η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν μπορεί σε επαγγελματική κατηγορία να έχουμε φαινόμενα όπως της Νίκης και του ΟΦΗ.

Αυτά τα πράγματα πρέπει να ξεκαθαρίζονται από την αρχή, όχι στη μέση της σεζόν".

Από τον πλευρά του ο Βασίλης Κουτσιανικούλης μας τόνισε πως πλέον το εξωτερικό μοιάζει ως μοναδική λύση, αφού δεν θέλει να περάσει παρόμοιες καταστάσεις στο μέλλον. Εκτός κι αν έρθει πρόταση από... νορμάλ σύλλογο.

Λίγο αργότερα ακολούθησε και η επίσημη ανακοίνωση του Γιώργου Μακρή:

"Τον Ιανουάριο του 2013 επέλεξα την ιστορική ομάδα του ΟΦΗ για να συνεχίσω την καριέρα μου. Εδώ και 2 χρόνια υπηρέτησα με όλες μου τις δυνάμεις το σωματείο και τον υπέροχο κόσμο του, έδωσα τα πάντα ως αρχηγός για την φανέλα του ΟΦΗ. Είχαμε πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσουμε με την υπόλοιπη ομάδα. Δεν ήθελα ποτέ να φύγω από τον ΟΦΗ, αλλά έχοντας λάβει ελάχιστα χρήματα και με τις δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά, αποφάσισα να αποχωρήσω και να συνεχίσω αλλού την καριέρα μου.

Είναι μία πάρα πολύ δύσκολη απόφαση για μένα και την οικογένεια μου. Δεν θέλω να πω περισσότερα. Δεν θα ξεχάσω τον κόσμο του ΟΦΗ τον οποίο αγάπησα και αγαπήθηκα. Εύχομαι η ομάδα να βρει τον δρόμο που της αρμόζει και μακάρι να ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας στο μέλλον κάτω από πιο υγιείς συνθήκες.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους τους υπαλλήλους που υπό αντίξοες συνθήκες είναι ακόμα δίπλα στην ομάδα και την στηρίζουν.

Και τέλος ένα συγγνώμη αλλά δυστυχώς δεν έχω άλλες δυνάμεις".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ