ΟΦΗ

Λύθηκε το θέμα με την εφορία

Λύθηκε το θέμα με την εφορία

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ βρέθηκαν στην εφορία Ηρακλείου την Τρίτη (28/8) κατέβαλαν ένα ποσό ώστε τις επόμενες ημέρες να εξασφαλιστεί η φορολογική ενημερότητα

Στην Α' ΔΟΥ Ηρακλείου, ώστε να επιλύσουν το θέμα που είχε δημιουργηθεί με την απόδοση του ΦΠΑ από τη ρύθμιση του των ληξιπρόθεσμων οφειλών, βρέθηκαν την Τρίτη (28/8) οι παράγοντες του ΟΦΗ.

Οι άνθρωποι του Κρητικού συλλόγου κατέβαλαν 68.200 ευρώ, ώστε να διευθετηθεί το θέμα που είχε προκύψει και πλέον ελπίζουν ότι δεν θα υπάρξουν άλλα απρόοπτα.

Οι υπεύθυνοι της εφορίας έστειλαν τα έγγραφα στην αρμόδια επιτροπή του Υπουργείου Οικονομικών, όπως ενημέρωσαν τους ανθρώπους της ομάδας και αναμένουν να συνεδριάσει μέσα στην εβδομάδα για να εξεταστεί το αίτημα της ρύθμισης χρεών.

Σε περίπτωση που όλα κυλήσουν ομαλά, η διοίκηση του ΟΦΗ θα κληθεί να πληρώσει άλλα 175.000 ευρώ, που αφορούν την πρώτη δόση και θα πάρει φορολογική ενημερότητα.

Από εκεί και πέρα, σημαντικές απουσίες περιελάμβανε η προπόνηση του ΟΦΗ που έγινε την Τρίτη (28/8). Ο Νίκος Αναστόπουλος δεν είχε στην διάθεσή του, τους Αλέξη Περογαμβράκη, Θανάση Παπάζογλου και Χρήστο Μπούρμπο, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Παράλληλα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ντένις Σόουζα, ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ