ΟΦΗ

Λαμπρόπουλος: "Αν δεν υπήρχε ο Αναστόπουλος, θα είχαμε αποχωρήσει"

Λαμπρόπουλος: "Αν δεν υπήρχε ο Αναστόπουλος, θα είχαμε αποχωρήσει"
INTIME SPORTS

Ο μέσος του ΟΦΗ, Ανδρέας Λαμπρόπουλος, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή «Fever Pitch» με τους Ανδρέα Δημάτο και Θέμη Καίσαρη για τον κομβικό ρόλο του Νίκου Αναστόπουλου.

Στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή «Fever Pitch» με τους Ανδρέα Δημάτο και Θέμη Καίσαρη μίλησε ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος για την κατάσταση στον ΟΦΗ, τον κομβικό ρόλο του Νίκου Αναστόπουλου στη συνοχή της ομάδας, αλλά και τη δύσκολη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος στον Sport24 Radio 103,3:

Για την κατάσταση στον Ο.Φ.Η.: "Είναι πολύ δύσκολη. Κάποια παιδιά, μαζί με τον προπονητή και τη διοίκηση αποφασίσαμε να το πάμε μέχρι τέλους, να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε κάθε παιχνίδι, για όσο παίζουμε, και να πάρουμε τους βαθμούς που θα μας δώσουν τη σωτηρία. Αρκεί να επιστραφούν οι βαθμοί που μας αφαιρέθηκαν, καθώς στο γήπεδο έχουμε κερδίσει 23. Το πόσους γράφει η βαθμολογία είναι άλλο θέμα. Είναι πολύ δύσκολο το να μην ξέρουμε τι θα ξημερώσει αύριο, αλλά από τη στιγμή που είμαστε εδώ, είμαστε υποχρεωμένοι σε κάθε παιχνίδι να προσπαθούμε. Έχουμε διαβεβαιώσεις από τη διοίκηση ότι θα κάνει το καλύτερο για να αγωνιστούμε μέχρι το τέλος της σεζόν και υπάρχει αισιοδοξία για την επιστροφή των βαθμών. Άλλωστε, όλοι όσοι είμαστε εδώ, αγαπάμε την ομάδα και τον κόσμο και δε μας πάει η καρδιά να τα παρατήσουμε. Σίγουρα περνούν σκέψεις από όλους, μπαίνει η αμφιβολία στο μυαλό μας, παρά το γεγονός πως μας καθησυχάζει η διοίκηση, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να το περάσουμε και αυτό".

Για το ρόλο του προπονητή της ομάδας, του Νίκου Αναστόπουλου: "Αν δεν υπήρχε ο κόουτς οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές θα είχαμε αποχωρήσει. Είναι ο πιο σημαντικός, ο πιο κύριος λόγος που μας κράτησε στην ομάδα. Έχει την ικανότητα να σε πείθει και να παίρνει το 100% από όλους, ακόμα και από παιδιά που παίζουν για πρώτη φορά στην κατηγορία. Αυτό είναι το στυλ του".

Για το αν έχει εκτελέσει ξανά πέναλτι: "Δεν έχει τύχει στη Super League. Όχι ότι δεν εκτελώ πέναλτι γενικά, αλλά στην κατηγορία δεν θυμάμαι να το έχω κάνει. Το θέμα είναι ότι μπήκε και ήταν πολύ σημαντικό το σημείο που κάναμε το 2-0. Μας έδωσε μεγαλύτερη πίστη για να πάρουμε το αποτέλεσμα, παρόλο που ο Π.Α.Ο.Κ. στη συνέχεια μείωσε και έχασε ευκαιρίες. Αλλά ήμασταν και τυχεροί καθώς ο Λόρια απέκρουσε τις φάσεις που δημιούργησε ο Π.Α.Ο.Κ.".

Για τον κόσμο της ομάδας: "Την Τετάρτη με τον Π.Α.Ο.Κ. ήταν περίεργη η ημέρα και η ώρα του αγώνα, για αυτό δε γέμισε το γήπεδο. Ήταν καθαρά θέμα συγκυρίας και θα το δείτε και στους επόμενους αγώνες. Επίσης, πρέπει να τονίσουμε ότι αν δεν υπήρχε ο κόσμος δεν θα υπήρχε ομάδα. Παρά τα προβλήματα, μας δίνει μεγάλο κίνητρο. Το καταλαβαίνουν όλοι ερχόμενοι εδώ. Αυτό που υπάρχει στο Ηράκλειο είναι κάτι μοναδικό".

Για το δύσκολο πρόγραμμα που έχει η ομάδα: "Κάποιος μπορεί να έλεγε ότι με αυτό το πρόγραμμα μπορεί να μην είχαμε ούτε βαθμό. Εμείς δεν το πιστέψαμε ούτε στιγμή, παρά τη δυσκολία των αντιπάλων, καθώς αντιμετωπίζαμε μεγάλες ομάδες. Για να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς σε αυτά τα παιχνίδια έπρεπε να υπερβάλουμε εαυτό. Με τον Π.Α.Ο.Κ. το κάναμε και θα το κάνουμε και σε άλλα παιχνίδια".

Για την παραμονή στην κατηγορία: "Αν επιστραφούν οι βαθμοί θα μείνουμε στην κατηγορία. Δε λέω ότι θα μείνουμε εύκολα, αλλά είμαστε πολύ δυνατοί στην έδρα μας και στα επόμενα ματς θα πάρουμε τους βαθμούς που πρέπει, ώστε να σωθούμε".

Για το μικρό ρόστερ της ομάδας: "Είμαστε 15 παίκτες και έχουμε παίξει σε δύο εβδομάδες πέντε παιχνίδια. Αν παίζουμε Τετάρτη και Κυριακή με αυτό το ρόστερ, δύσκολα θα αντέξουμε, καθώς θα υπάρξουν τραυματισμοί, τιμωρίες και κούραση. Η διοίκηση έχει ένα περιθώριο για να ενισχύσει την ομάδα και πιστεύουμε ότι όσοι θα έρθουν θα βοηθήσουν".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ