ΟΦΗ

Κινδυνεύει με βαριά τιμωρία ο ΟΦΗ

Κινδυνεύει με βαριά τιμωρία ο ΟΦΗ
ΟΦΗ INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ ΟΦΗ είχε προειδοποιήσει τον κόσμο της να στηρίξει την ομάδα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, χωρίς να προβεί σε ακρότητες. Τα δεδομένα δεν εξελίχθηκαν έτσι και η ομάδα του Ηρακλείου κινδυνεύει με βαριά καμπάνα.

Κομμάτι τσιμέντο δέχτηκε ο επιμελητής του Παναθηναϊκού, Γρηγόρης Παπαβασιλείου, λίγο μετά την ολοκλήρωση του αγώνα του ΟΦΗ με τον ΠΑΟ. Και δεν ήταν μόνο αυτό, ήταν και ότι καπνογόνο βρήκε τον Καρέλη, ενώ στον αγωνιστικό χώρο έσκασε βόμβα μολότοφ.

Ο ΟΦΗ κάνει απέλπιδα προσπάθεια να μείνει στη Superleague, αλλά η ποινή με την οποία κινδυνεύει να τιμωρηθεί μετά τα επεισόδια που προκλήθηκαν είναι τέτοια που κατά τα φαινόμενα θα είναι εξοντωτική.

Στο άρθρο 15 που αφορά σε ''ποινές σε βάρος των ομάδων για επεισόδια κατά τους αγώνες'', παράγραφος 3, εδάφιο στ' επισημαίνεται χαρακτηριστικά το εξής: " Εάν η ρίψη των αντικειμένων πραγματοποιείται πριν την έναρξη ή μετά την λήξη του αγώνα, η υπαίτια ομάδα τιμωρείται με χρηματική ποινή ύψους από 20.000 ευρώ έως 120.000 ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές από μία έως τρεις αγωνιστικές, ανάλογα με την βαρύτητα της πράξης''.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ