ΟΦΗ

Κατήγγειλε τον ΠΑΟ στο ΣΔΟΕ

Κατήγγειλε τον ΠΑΟ στο ΣΔΟΕ
ΟΦΗ INTIME SPORTS

Σε καταγγελία στο ΣΔΟΕ προχώρησε η ΠΑΕ ΟΦΗ, κατηγορώντας τον Παναθηναϊκό για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων, αλλά και όλους όσοι έχουν ρόλο ''συνεργού'' στην κατά τους Ηρακλειώτες παράβαση του ΠΑΟ.

Η κόντρα του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό συνεχίζεται. Η ομάδα του Ηρακλείου, μετά το υπόμνημα που κατέθεσε στη Superleague περί φοροδιαφυγής στα εισιτήρια του Παναθηναϊκού, έκανε καταγγελία στο ΣΔΟΕ, με έγγραφο που παρουσιάζεται στην εφημερίδα ''Η Άποψη''.

Οι Κρητικοί επισημαίνουν μεταξύ άλλων: '' Με δεδομένο ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επί σειρά ετών υποχρεώνει τους φιλάθλους της για την αγορά εισιτηρίων να καταβάλλουν διπλάσιο ποσό από το αναγραφόμενο στο σώμα (του εισιτηρίου), για δε το ποσόν αυτό να χορηγεί απλά αθεώρητη απόδειξη, εύκολα γίνεται αντιληπτό ότι υπάρχει ζημία στο κράτος ύψους 13% (ΦΠΑ), στα ερασιτεχνικά σωμωτεία (10%), στη Super League (4%), στην ΕΠΟ (4,5%) και στα ποσοστά 15% (χρήση γηπέδου), ΦΠΑ 23% (ποσό που αφορά το κόστος χρήσης γηπέδου) και για ΕΤΕΧ-ΤΑΥΑΠ (5%)''.

Στον ΟΦΗ υπογραμμίζουν ότι '' την κυρίως ευθύνη φέρει η νομική υπηρεσία της Super League και η οποία για λόγους προσωπικής «πολιτικής» δεν ήλεγξε επί σειρά ετών τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός''.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ