ΟΦΗ

Η πρόκληση του Νίκου Αναστόπουλου

Η πρόκληση του Νίκου Αναστόπουλου
Νίκος Αναστόπουλος

Ο Νίκος Αναστόπουλος 22 χρόνια μετά τον τελικό του 1990 θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό αυτή τη φορά ως αντίπαλος από τον πάγκο του ΟΦΗ (videos)

Η φετινή πορεία του ΟΦΗ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο είναι κάτι που πολλοί δεν το περίμεναν, αφού η ομάδα της Κρήτης βρίσκεται σε τροχιά πλέι οφ, ενώ μετά τη νίκη με 3-0 επί του Πανσερραϊκού έφτασε στους "4" του Κυπέλλου Ελλάδας ύστερα από αρκετά χρόνια.

Στο δρόμο προς τον τίτλο λοιπόν θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, από τον οποίο είχε χάσει στον τελικό του 1990, με τον Νίκο Αναστόπουλο να βρίσκεται στην ενδεκάδα των ερυθρόλευκων!

Η μοίρα τα έφερε έτσι λοιπόν που 22 χρόνια μετά ο Νίκος Αναστόπουλος βρίσκεται στον ΟΦΗ και θα κληθεί να.. "σκοράρει" από τον πάγκο έτσι ώστε η Κρητική ομάδα να φτάσει ξανά στον τελικό.

Τα πράγματα στον ΟΦΗ μπορεί να είναι αβέβαια όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι, όμως αγωνιστικά βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, κάτι που είπε στο Sport24.gr ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ΟΦΗ φέτος Φώτης Παπουλής.

Ας θυμηθούμε όμως τι συνέβη πριν από 22 χρόνια...

Η πορεία προς τον τελικό

Ο ΟΦΗ με τον Ευγένιο Γκέραραντ στον πάγκο κατάφερε να προκριθεί πρώτος στον όμιλο του, με την Κέρκυρα να ακολουθεί δεύτερη, και στη συνέχεια απέκλεισε τον Πανσερραϊκό (όπως και τώρα), τον Άρη, τον Αθηναϊκό και τέλος τον Απόλλων Αθηνών.

Στον τελικό βρήκε απέναντι του τον Ολυμπιακό του Νίκου Αναστόπουλου που κέρδισε με 4-2, όμως ο "μουστάκιας" δεν κατάφερε να σκοράρει.

Η φετινή πορεία

Ο ΟΦΗ απέκλεισε: Παναχαϊκή, Παναιτωλικό, Πανσερραϊκό και πλέον έρχεται ξανά αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό και την ιστορία.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ