ΟΦΗ

"Η οφειλή έχει τακτοποιηθεί"

"Η οφειλή έχει τακτοποιηθεί"
INTIME SPORTS

Στον ΟΦΗ δεν ανησυχούν για την απόφαση του Τακτικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ για τον Μύρωνα Σηφάκη, καθώς όπως αναφέρουν από την διοίκηση το θέμα έχει τακτοποιηθεί. Ο Θεόφιλος Φαγαδάκης είναι ο νέος υποψήφιος ιδιοκτήτης του συλλόγου

Κανένας λόγος ανησυχίας δεν συντρέχει στον ΟΦΗ μετά την απόφαση του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ για τιμωρία της ομάδας εξαιτίας της οφειλής προς τον Μύρωνα Σηφάκη.

Στον πρώην τεχνικό της ομάδας του Ηρακλείου οφειλόταν το ποσό των 29.000 ευρώ όμως όπως αναφέρουν από την ΠΑΕ ήδη έχει εξοφληθεί ο πρώην τεχνικός της ομάδας.

Μάλιστα, η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες της ώστε να πάρει στην κατοχή της το έγγραφο με την υπογραφή του Μύρωνα Σηφάκη που αναφέρει ότι έχει εξοφληθεί από τον ΟΦΗ.

Υποψήφιος αγοραστής ο Θεόφιλος Φαγαδάκης

Από εκεί και πέρα στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα της αγοράς της ΠΑΕ ΟΦΗ από τον Θεόφιλο Φαγαδάκη. Ο κ. Φαγαδάκης είναι γεννημένος στην Χερσόνησο και παρακολούθησε μαζί με το Νίκο Μαχλά το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό.

Ασχολείται με την ανακύκλωση σκουπιδιών και άλλου τέτοιου είδους έργα, ενώ είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ενός ομίλου εταιρειών με 22 επιχειρήσεις. Οι συζητήσεις με τον Νίκο Μαχλά αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας και αν όλα πάνε καλά τότε θα είναι ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΟΦΗ

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ