ΟΦΗ

Η αποστολή για τον "τελικό" με την Κέρκυρα

Η αποστολή για τον "τελικό" με την Κέρκυρα
ΟΦΗ INTIME SPORTS

Με αρκετές απουσίες θα αντιμετωπίσει την Κέρκυρα στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ. Μέσα Μιλιάζες και Στάθης, στην αποστολή και ο Κάλαϊτζιτς. Το μήνυμα του Αναστόπουλου.

Ο ΟΦΗ των χιλίων προβλημάτων καλείται να κερδίσει την Κυριακή στο Ηράκλειο και να παραμείνει ζωντανός στο παιχνίδι της παραμονής. Ο Νίκος Αναστόπουλος έχει πολλά προβλήματα, αφού αρκετοί παίκτες αποχώρησαν από την ομάδα.

Στην αποστολή βρίσκεται και ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς ο οποίος ήταν τραυματίας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αναλυτικά η αποστολή:

Λόρια, Αγριμάκης, Στάθης, Αρτόλα, Μιλιάζες, Μονιάκης, Τριποτσέρης, Δαμιανάκης, Φαζός, Μακρής, Μπανούσης, Λαμπρόπουλος, Κάλαϊτζιτς, Κουτσιανικούλης, Ροβίθης, Μανιδάκης, Μερεμπασβίλι, Τζορτζ.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Νίκος Αναστόπουλος έστειλε μήνυμα ενότητας:

"Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με την Κέρκυρα, από την πλευρά ότι δεν είμαστε πλήρεις. Αν ήμασταν πλήρεις θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα, αλλά αυτό δεν μπορούμε να το λέμε. Έτσι έχει γίνει και είναι κάτι που δεν αλλάζει. Σίγουρα είναι δύσκολες οι συνθήκες, αλλά γνωρίζω την κατάσταση και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Είναι γνωστό, ότι δέθηκα με την ομάδα και την αγαπώ.

Το πιο σημαντικό είναι, ότι εγώ και αυτοί που αποτελούν τη διοίκηση του ΟΦΗ, πρέπει να είμαστε ενωμένοι και αγαπημένοι. Όλοι χρειάζονται, διότι η προσπάθεια δε μπορεί να γίνει από έναν. Εγώ ήρθα και η διοίκηση για να ενώσουμε, όχι να διχάσουμε. Ο κόσμος είναι η δύναμη του ΟΦΗ. Αυτός ο κόσμος έχει αντίληψη να κρίνει, αν ποτέ ειπώθηκε κάτι από μένα για να θίξω ή να προσβάλλω οποιονδήποτε. Απο κει και πέρα, αν είσαι ενωμένος και αγαπημένος, μπορείς να πετύχεις πολλά. Επαναλαμβάνω, ότι ξέρω τις δυσκολίες, αλλά θα το πολεμήσουμε όλοι μαζί".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ