ΟΦΗ

Γκατούζο: "Δύο καλές ομάδες, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός"

Γκατούζο: "Δύο καλές ομάδες, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός"
INTIME SPORTS

Ο Τζενάρο Γκατούζο, αφού ανέλαβε την ευθύνη για την βαριά ήττα του ΟΦΗ από τον ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στο ντέρμπι της επόμενης Κυριακής.

"Σήμερα η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική μου. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους φιλάθλους, την φανέλα και την ιστορία της ομάδας. Σήμερα δεν είδα τίποτα καλό", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Αν ένας προπονητής βλέπει ότι σε 90 λεπτά δεν υπάρχει τίποτα καλό, τότε η ευθύνη είναι του προπονητή και του επιτελείου του. Είναι εύκολο να έρθω εδώ σήμερα και να πω κάτι κακό για τους παίκτες".

Για τον λόγο που αναλαμβάνει πλήρως ο ίδιος την ευθύνη: "Γιατί είμαι προπονητής και μάνατζερ της ομάδας, δουλεύω όλη την μέρα γι' αυτή την ομάδα. Εγώ έβαλα σήμερα τους παίκτες σε αυτές τις θέσεις, εγώ είμαι αποκλειστικά υπεύθυνος. Δεν είδα τιποτα, δεν είδα δύναμη, τίποτα. Οπωσδήποτε το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ σκόραρε στο 1ο λεπτό έκανε για εμάς τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα.

Δεν είδα κάτι διαφορετικό, δεν είδα έναν ή δύο παίκτες να παίζουν καλύτερα από τους υπόλοιπους, δεν έπαιξε κανείς καλά, άρα η ευθύνη είναι δική μου. Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ έπαιξε με τακτική, είναι καλή ομάδα. Συγχαρητήρια στον προπονητή του ΠΑΟΚ. Εγώ έχω δει μέχρι στιγμής δύο καλές ομάδες στην Ελλάδα, τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ".

Για το ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ: "Και οι δύο ομάδες έχουν πολλούς ποιοτικούς παίκτες, θα γίνει καλό παιχνίδι. Στον ΠΑΟΚ βλέπω κάτι που δύσκολα συναντάς σε μεγάλες ομάδες. Βλέπω μικρούς, ταλαντούχους ποδοσφαιριστές να παίζουν πολύ καλά. Οπωσδήποτε να αγωνίζεσαι στην Αθήνα εναντίον του Ολυμπιακού είναι δύσκολο, αλλά από τα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος και τα ευρωπαϊκά ματς του ΠΑΟΚ που έχω δει, συμπέρανα ότι πρόκειται για μία καλή ομάδα".

Για τις αλλαγές σε σχέση με την προηγούμενη επίσκεψη του στην Τούμπα ως ποδοσφαιριστής: "Το γήπεδο έχει αλλάξει, η πόλη παραμένει όμορφη και οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είναι ζεστοί. Έχω αλλάξει δουλειά, τότε ήμουν παίκτης, η δουλειά μου τώρα είναι πιο δύσκολη".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ