ΟΦΗ

Φιλική "τριάρα" με Επισκοπή

Φιλική "τριάρα" με Επισκοπή
INTIME SPORTS

Ο ΟΦΗ επικράτησε με 3-0 της Επισκοπής σε φιλική αναμέτρηση στο "Γεντί Κουλέ" έχοντας για σκόρερς τους Περογαμβράκη, Μιλιάζες και Σβασίγια.

Οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη μπήκαν δυνατά στο ματς από το ξεκίνημα και στο 7' άνοιξαν το σκορ: ο Κάλαϊτζιτς έβγαλε τη σέντρα, ο Παπάζογλου έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι με κεφαλιά και ο Περογαμβράκης πήρε το "ριμπάουντ" για να τη στείλει στα δίχτυα μπροστά στην άδεια εστία.

Πέντε λεπτά αργότερα -και αφού ενδιάμεσα είχαν δύο ακόμα καλές ευκαιρίες με Κάλαϊτζιττς και Μακρή- έφτασαν στο 2-0 με ένα εντυπωσιακό σουτ του Μιλιάζες από περίπου 35 μέτρα που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον γκολκίπερ της Επισκοπής, Καλογεράκη.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο τέρμα με τον Σβασίγια μετά από εκτέλεση φάουλ του Φραγκουλάκη και κεφαλιά-πάσα του Νιμανί, με το 3-0 να μένει μέχρι το φινάλε.

Οι δύο ομάδες παρατάχτηκαν στο ξεκίνημα με τους:

ΟΦΗ:Φερνάντες, Μπούρμπος, Σβασίγια, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Ζε Εντουάρντο, Περογαμβράκης, Κουστιανικούλης, Παπάζογλου

Επισκοπή:Καλογεράκης, Μανουσάκης, Ανωγειανάκης, Βουρβαχάκης, Μποτωνάκης, Δελήμπασης, Σεληνιωτάκης, Γκονζάλεζ, Σουμπασάκης, Τάντιτς, Ντάρκο

* Ο Παύλος Δερμιτζάκης πέρασε στο 55' τους Νιμανί και Φραγκουλάκη αντί για τους Παπάζογλου και Ζε Εντουάρντο, στο 67' τους Βερόν και Όγιος στη θέση των Μακρή και Περογαμβράκη και στο 75' τον Ροβίθη αντί του Κουτσιανικούλη.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ